Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


Ready for summer

Posted in Style
by Emma Elwin on 21 January, 2017

Holiday dreaming, a glimmer of sun in the winter months

2 Comments

Emma Elwin: Om jag var du skulle jag hyra nu i början. Du sparar pengar och energi på att slippa släpa med dig en på flyget. Sen när du är mer varm i kläderna kan det vara värt att investera i en! Men vi brukar ofta hyra brädor när vi reser utanför Europa just för att det är mycket smidigare!
January 30, 2017

caroline: Vad härligt med Biarritz! Brukar ni ha med er egna brädor på era surfresor eller hyra på plats? Jag står i valet och kvalet att köpa en egen bräda (är fortfarande i nybörjarstadiet), men funderar lite på om det är värt det när man ändå i princip aldrig kan surfa på hemmaplan. Samtidigt borde det vara lättare att utvecklas på en bräda man är väl bekant med istället för att ha en ny bräda på varje surfresa? Any thoughts?
January 29, 2017

Related reading

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.

Style — 25 March, 2021

Make it last x Circulose® Jacket

Seven years into making Make it last, we’ve decided to launch our first product. This jacket is handmade in Laxå with fabric made with Circulose®. 


Style — 16 December, 2020

The Edit: In Times of Boredom

"Inspired by times of boredom and from the urge to create something fun and hope to inspire others."