Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


Vivaldi and recycled cashmere

Posted in Style
by Emma Elwin on 6 August, 2016

A afternoon with recycled cashmere and Arie d'Opera.

4 Comments

Lottie: Fy vilken tuff dag med gråt. Ville bara skriva liten kommentar och dels säga att du inte är ensam och att vi är fler som går runt härhemma med små bebisar som gråter :-). Ibland kan det vara skönt att höra tänker jag. Och dels ville jag säga att det är så härligt att få läsa om både bra, mysiga och tuffa dagar med din lilla fina Dylan. Känns ärligt och på riktigt då. Ha en fin dag!
August 9, 2016

Rebecka: Vilken fin tröja!
August 8, 2016

Malin: Hej Emma! Skulle inte du kunna göra en guide eller ge några tips inför hästgarderoben? Typ vilka basplagg som är enkla att kombinera osv så att man kanske slipper känna att man aldrig vet vad man ska ha på sig varje morgon och kan ödsla den energin på något annat! Vill också säga att jag verkligen gillar din blogg, alltid bra tips och fina bilder!!
August 8, 2016

simone: Hur fint! <3
August 8, 2016

Related reading

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.

Style — 25 March, 2021

Make it last x Circulose® Jacket

Seven years into making Make it last, we’ve decided to launch our first product. This jacket is handmade in Laxå with fabric made with Circulose®. 


Style — 16 December, 2020

The Edit: In Times of Boredom

"Inspired by times of boredom and from the urge to create something fun and hope to inspire others."