Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


Wrap and wear

Posted in Life
by Emma Elwin on 5 August, 2016

Emma is loving her organic cotton baby sling.

Carrier/sling, Babylonia. Shirt, Hope.
The other day I successfully manage to carry Dylan in his baby sling. As I am writing this he is actually asleep on my chest in the sling. I don’t know why I haven’t tried it before yesterday because it might be the best thing I’ve bought for him so far. After only a minute he was sound asleep and Stella finally got her lunch walk. Today I am going to try and summarize (or at least try to) all the things that I’ve got before hi was born that have been to great use. All of them sustainable of course!


3 Comments

Mette: Tillykke med baby:) Hvor ser I skønne ud. At bære baby i en slynge er virkelig fantastisk for både mor og barn. Der findes mange sider på fb, hvor du kan købe brugte slynger og "nørde" slynge-universet (som du måske allerede ved). Jeg kan klart anbefale dig, at købe en fastvikle, når Dylan bliver for tung til din strækvikle:) I øvrigt tak for din blog, som jeg holder af at læse.
August 8, 2016

Andrea: Så fina ni är :). Sjal o sele var det enda som vår raring kunde somna i till dess att hon var 10 mån. Hon kräktes mycket pga reflux så gillade aldrig att sova helt plant o dessutom älskar hon att gosa och älskar fortfarande som tvååring att gosa in sig i famnen så fort tillfälle ges (o även när det inte ges, haha). Sjal o sele är våra absolut bästa köp till just vår dotter. Selen köpte vi ergobaby eco som jag varmt rekommenderar och är extra bra så där i baby leap -tider då närhet är extra viktigt. Tack för en mysig blogg. Sänder över lite extra energi i leap- tider då man stundom behöver väldigt mkt extra kraft.
August 5, 2016

Alexandra: Älskar sjalar! Så mysigt och man får händerna fria en stund. Ett tips är att knyta lite högre upp. Du ska kunna pussa på huvudet, så bebisen huvud ska nästan vara uppe vid halsgropen på dig, precis ovanför brösten <3
August 5, 2016

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!