Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


On a silver platter

Posted in Life
by Emma Elwin on 6 April, 2015

I'll use these trays in my bathroom – to decorate my shelves of beauty-chaos.

I found these old silver trays at a second hand store for almost no money at all. I’ll use them in my bathroom – to decorate my shelves of beauty-chaos. I got three different ones – one for skin care, one for hair products and one for make up. Besides being beautiful they truly make me want to keep my bathroom neat and clean.

IMG_9454

4 Comments

Emma Elwin: Vi vill ju att alla ska läsa våra artiklar om hållbarhet vilket är varför vi har valt att integrerar alla flöden! Men för att göra inläggen som är från mig ska vara lättare att hitta kan ni bara klicka in på Authors och läsa från respektive skribent/bloggare!
April 13, 2015

May: Ser otroligt fint ut, och jag tänker att man lätt försöker hålla antalet produkter nere när förvaringen blir sådär öppen. Det bästa som hänt mig var när jag flyttade till en lägenhet med ett mini-badrum som jag delade! Då var den där produktbantningen oundviklig men i efterhand är jag supernöjd. Förresten, det är fler som kommenterat att bloggen blivit rörig men jag tycker nog tvärt om. Jag gillar hur den är nu, hela webbplatsen blir ett koncept om hur man kan göra sitt liv enklare och med hållbart men samtidigt stilfullt. Allt hänger ju ihop i livet, varför ska inte webbplatsen göra det med :)
April 8, 2015

Johanna: Hej Emma, du har världens underbaraste blogg. Det har dock blivit lite svårt att läsa den sedan siten ändrades. Mycket mer svårtillgänglig. vilka är dina inlägg vs artiklar. Allt flyter ihop. jag märker själv att jag inte läser den lika ofta pgr av detta. Vilket är synd
April 7, 2015

Sandra: Vad använder du för hud produkter / smink produkter? Kan du inte göra en glimt in i ditt badrumskåp / badrumshylla? Skulle vara mycket intressant och se dina favoriter. Försöker själv hitta hållbara skönhets favoriter.
April 6, 2015

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!