Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


My week so far

Posted in Style
by Emma Elwin on 12 March, 2015

This navy v-neck works with pretty much everything.

7 Comments

Lumi: I completely agree with Therese! Even if I do go to your author page I still need to click on the "read more..." (I think that's how she meant as well) it doesn't have the smooth flow as before and it truly is "krångligt":( I have noticed this with other blogs with the same "click-for-more-content" format (e.g. Fashion Me Now & Oracle Fox)it makes the reading experience slightly less enjoyable even though it's such a minute feature. However, besides that, the new layout is perfection. Absolutely wonderful, and oh so beautiful!
March 15, 2015

Caroline: Jag är inne på er sida varje dag, och tycker det är så himla bra att det finns en sån här site som uppmärksammar ett mer hållbart konsumtionsbeteende. Favoritinläggen är de med konkreta tips på plagg som finns i butik - t.ex. de hos kedjorna som inte kostar skjortan! Förhoppningen är ju att just de stora kedjorna, som faktiskt har såna stora möjligheter att faktiskt bidra till förändring med sin stora kundkrets både här och utomlands, satsar hårdare på att producera hållbart när de ser att det finns en stor efterfrågan.
March 13, 2015

Majda: Hey Emma! Love the new layout. Make it last has really revolutionized the way I think about fashion, style, and shopping for the better. I'd just like to say thank you and great work on the site! <3
March 12, 2015

Emma Elwin: Hej Therese! Min blogg är inte borta men den är integrerad med Make it last flöde som legat på första sidan. På det sättet får ni allt på ett och samma ställe :) Men skulle du enbart vilja läsa endast mina inlägg hittar du de här: http://makeitlast.se/author/emma/
March 12, 2015

Therese: Är din blogg borta? Eller är det bara min dator som knasar där varje blogginlägg är som ett eget isolerat inlägg, ensamt? Det är lite krångligt att inte ha ett naturligt "flöde" som tidigare, när man skrollar. Istället blir det en massa förvirrat klickande fram och tillbaka.
March 12, 2015

Mia: I love the new look! Jag har också en liten förfrågan. Skulle du kunna göra ett inlägg över vårjackor? Jag (och många fler kan jag tänka mig) är nämligen på jakt efter något som jag vill ska andas erat tänk. Jag är ute efter något enkelt, praktiskt, snyggt och god kvalité för att hänga med varje dag i många år men jag har själv så dålig koll på marknaden så skulle gärna ta emot några konkreta tips. Vore supertacksamt! BTW the best fashion site ever!
March 12, 2015

Jennifer: I love the design and what you are doing here! Excited to see your haircut!
March 12, 2015

Related reading

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.

Style — 25 March, 2021

Make it last x Circulose® Jacket

Seven years into making Make it last, we’ve decided to launch our first product. This jacket is handmade in Laxå with fabric made with Circulose®. 


Style — 16 December, 2020

The Edit: In Times of Boredom

"Inspired by times of boredom and from the urge to create something fun and hope to inspire others."