Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


All day pyjamas

Posted in Style
by Emma Elwin on 3 March, 2015


4 Comments

Eleonor: Jag håller med Frida har tänkt att skriva det till dig flera gånger:) Du får mig att tänka efter,planera inte bara köpa. Tack Eleonor
March 4, 2015

emma: Jag blir så glad Frida att du känner så! :) Tack för att du tog dig tid att skriva till mig!
March 4, 2015

frida: ville bara berätta en sak. när jag kikar runt bland de vanliga modebloggarna så kan jag känna en negativ stress och en slags "köphets". det är så mkt som är fint och så mkt man vill ha. men varje gång när jag sen går in på din sida så känner jag ett lugn! då försvinner all köphets och jag påminns om att det är ju det enkla jag gillar. naturnära och "basiskt". och att hitta långvariga favoriter. så tack för det! :) // F
March 3, 2015

Therese: Emma! Bombardera gärna med SA-tips om du hinner - åker till Kapstaden på fredag och är nyfiken på alla guldkorn.
March 3, 2015

Related reading

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.

Style — 25 March, 2021

Make it last x Circulose® Jacket

Seven years into making Make it last, we’ve decided to launch our first product. This jacket is handmade in Laxå with fabric made with Circulose®. 


Style — 16 December, 2020

The Edit: In Times of Boredom

"Inspired by times of boredom and from the urge to create something fun and hope to inspire others."