Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


As always

Posted in Style
by Emma Elwin on 21 January, 2015

Shirt, Rika. Jeans, Acne studio “pop”.  I thought I would be super inspired after a month away, but no. I just feel miserable and stressed about not coming up with great ideas ever other second. Thank god for my favorite jeans and shirt. They always makes me feel comfortable and well dressed.

IMG_4225 kopiera

Shirt, Rika. Jeans, Acne studio “pop”. 

I thought I would be super inspired after a month away, but no. I just feel miserable and stressed about not coming up with great ideas ever other second. Thank god for my favorite jeans and shirt. They always makes me feel comfortable and well dressed.


4 Comments

Katarina: Hej! Har en annan klädfråga, hoppas okej! Är det Rikas Viper Shirt som du har på dig på bilden? Undrar om vilken storlek du har i denna skjorta? Har suktat efter denna länge, men är osäker på vilken storlek som jag borde beställa... Vet du om den finns i någon butik i Stockholm, eller är det främst via nätet? TACK!
January 22, 2015

Teresa: Har samma funderingar! Brukar köra med mina Acne Pistols, men tycker det blir lite tråkigt att köra varje dag, samt att det inte är så bra för skorna om de ska hålla länge. Undrar vad du tycker om Acnes Malou, är de bra i kvalitéen? Varma nog för svensk vinter, håller de bra? Tack för en grym blogg i övrigt, blir alltid väldigt inspirerad!
January 22, 2015

emma: Jag kör på kängor eller ankelboots med lite 70 tals vibb. Typ så här: http://makeitlast.se/emmaelwin/2014/10/15/blue-jeans-4/ Hoppas det besvarade din fråga :)
January 21, 2015

Alex: Vad har du för skor till dina Acne POP nu på vintern? Jag älskar Acne POP nämligen, har flera färger, men jag tycker det är svårt att matcha dem med skor vintertid - när det är lite för kallt för pumps, ballerinas och sneakers. Tycker varken mina Acne Track eller Jensen funkar särskilt bra.
January 21, 2015

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.