Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


D’OUEST

Posted in Life
by Emma Elwin on 22 September, 2014

  Igår så satt jag och tittade på ett program som heter tidsjakten på Svt. Samtidigt som jag satt och tittade, jobbade jag på datorn, betalade fakturor och fipplade med telefonen . Det kändes lite ironiskt att sitta och helt glasklart se hur familjen i programmet skulle lösa sin tidsbrist. Medans jag själv inte har […]

 

1-CATHERINE_MCNEIL_VOGUE_PARIS_FEVRIER_2012_CLAUDIA_KNOEPFEL_STEFAN_INDLEKOFER-134

Igår så satt jag och tittade på ett program som heter tidsjakten på Svt. Samtidigt som jag satt och tittade, jobbade jag på datorn, betalade fakturor och fipplade med telefonen . Det kändes lite ironiskt att sitta och helt glasklart se hur familjen i programmet skulle lösa sin tidsbrist. Medans jag själv inte har en aning om hur jag ska hantera min. Det ska bli en av höstens mål. Stressa mindre och bli mer tidseffektiv.


2 Comments

Annette: Läs 4 timmars arbetsvecka! Många bra konkreta tips som gjort att jag blivit mer produktiv (och där jag också lärde mig skillnaden på effektiv och produktiv). Köp den! :)
September 22, 2014

jessica sofie: Stressa mindre = viktigt! <3
September 22, 2014

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!