Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


PEACOAT

Posted in Style
by Emma Elwin on 5 September, 2014

Så! Nu har jag ritat klart veckans sista illustration. Har tre mål den här helgen. Det första allt laga premiär-middag i mitt nya kök! Det andra två är att hitta vinglas på någon loppis och sen om jag har tur springa på det perfekta långbordet. Är väldigt nöjd med mitt beslut att inreda lägenheten med […]

gucciaw14 kopiera

Så! Nu har jag ritat klart veckans sista illustration. Har tre mål den här helgen. Det första allt laga premiär-middag i mitt nya kök! Det andra två är att hitta vinglas på någon loppis och sen om jag har tur springa på det perfekta långbordet. Är väldigt nöjd med mitt beslut att inreda lägenheten med enbart saker som inte är nyproducerade. Tänker att ni ska få följa processen här på bloggen. Idag köpte jag dock min första krukväxt på väldigt länge. En vit hortensia står nu i min sovrumsfönster.

 


3 Comments

blomman: Låt hortensian dra vatten underifrån i vasken varje kväll, aternativt när blombladen krullar sig minsta lilla. Törstig rackare, men fin!
September 6, 2014

Sandra: Fin tanke med lägenheten! Det hade varit kul att se hur du har det sedan när du bott in dig. Trevlig helg! /S
September 6, 2014

Ninna: Godt initiativ. Det lyder spændende. Glæder mig til at følge processen.
September 5, 2014

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

Seven years into making Make it last, we’ve decided to launch our first product. This jacket is handmade in Laxå with fabric made with Circulose®. 


Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.