Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


CLOGS

Posted in Life
by Emma Elwin on 3 September, 2014

Efter en helg som bestått av att måla väggar, slipa golv och bära kartonger har vi nästan kommit i ordning. Nu längtar jag efter att hitta en säng så jag sliper sova på den 90 cm breda skumgummi madrassen jag lånat av mamma och pappa. Det ska bli så kul att få visa er mitt […]

IMG_0433 kopiera (kopia)

Efter en helg som bestått av att måla väggar, slipa golv och bära kartonger har vi nästan kommit i ordning. Nu längtar jag efter att hitta en säng så jag sliper sova på den 90 cm breda skumgummi madrassen jag lånat av mamma och pappa. Det ska bli så kul att få visa er mitt nya hem, tänkte försöka ta lite bilder till helgen. En annan sak jag skulle vilja investera i är ett par lika fina träskor som Jens hade i Galicien.


1 Comment

jessica sofie: åh jaa visa bilder!
September 3, 2014

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!