Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


GREY

Posted in Style
by Emma Elwin on 2 September, 2014

Även jag föll för mjukis setet från Zara. Fan.

IMG_1807 kopiera (kopia)

Även jag föll för mjukis setet från Zara. Fan.


3 Comments

Malin: Hej Emma! Hoppas du har det gött där borta. Alltså, jag vill verkligen verkligen ha en såndär tröja. Men den verkar vara slutsåld och den ska inte komma i produktion igen.. Antar att du inte tröttnat på den för den är ju superfin och ser så skön ut, men OM du mot förmodan gjort det, eller när du gör det, så skulle jag vilja köpa den av dig!! Ha det superbra i Jul Mvh Malin
December 23, 2014

Emma Elwin: Bra fråga. Jag kan ju inte säga att jag ångrar köpet då de är en av de mysigaste plaggen jag äger. Perfekt till söndagsmornar. Det jag tycker är dumt är att jag köpt de på Zara som jag försöker undvika att köpa saker ifrån.
September 3, 2014

Jenny: Varför köpte du det om du inte behövde det?
September 2, 2014

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

Seven years into making Make it last, we’ve decided to launch our first product. This jacket is handmade in Laxå with fabric made with Circulose®. 


Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.