Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


NANO WHITE

Posted in Life
by Emma Elwin on 28 July, 2014

Lägenhets inspirationen fortsätter. Vilken vit föredrar ni? Tror jag ska låta golvet gå åt de antikgråa hållet.

IMG_0360 kopiera

Lägenhets inspirationen fortsätter. Vilken vit föredrar ni? Tror jag ska låta golvet gå åt de antikgråa hållet.


5 Comments

Fru K: Näst sista, den innan Nano. Vi har en liknande i vårt sovrum och med kritvitt tak. Vi hade samma kombo i gamla lägenheten och jag älskar det. Blir lugnt och harmoniskt men ändå en lite rå känsla. Vår färg heter råvit by the way...
July 29, 2014

Anita BJ: Jag provade sex olika vita nyanser med provmålningar direkt på väggen när jag skulle renovera min lägenhet för några år sen. Nordsjövit visade sig vara den vit som var den perfekta, något jag önskar nån kunde tipsat mig om när jag slet mitt hår i frustration över alla "fel" vita :-)
July 29, 2014

Erika: Näst sista!! Mer åt det gråa hållet, blir en råare känsla. Perfekt om golvfärgen går mer åt grått! En mycket bra inredningsblogg är simplicity på sköna hem, hon är utbildad och utbildar andra inom området! Superduktig tjej. Lycka till!
July 28, 2014

Ninna Kiel Nielsen: I min tidligere lejlighed fik et rådet at male taket en lysere hvid end væggene. Først tænkte jeg ikke, at det ville have nogen effekt. Men det havde det! Det blev så meget mere 'rumligt' - højt til taket. Der er hvid vægfarve, der brukede at hedde kärnmjölk. Den er helt fantastisk. God fornøjelse.
July 28, 2014

Ella: av dom vita färgerna älskar jag den näst längst till vänster; som en dov gräsgul!
July 28, 2014

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!