Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


THIS FALL

Posted in Style
by Emma Elwin on 9 July, 2014

Jag vet att det inte är dags för hösten ännu. Men då det är min favoritsäsong kan jag inte låta bli att lista lite favoriter. Isabel Marants tikivåg-mönster på stickat och kjolar. Saint Laurents babydoll klänning matchat med brun klassisk kappa. Louis Vuitton gick all-in på höga midjor i höst vilket är något som jag […]

minhost

Jag vet att det inte är dags för hösten ännu. Men då det är min favoritsäsong kan jag inte låta bli att lista lite favoriter.

Isabel Marants tikivåg-mönster på stickat och kjolar.

Saint Laurents babydoll klänning matchat med brun klassisk kappa.

Louis Vuitton gick all-in på höga midjor i höst vilket är något som jag älskar. Om det är en kroppsdel jag gillar att framhäva så är det midjan.

Stella McCartnet är verkligen grym på stickat! Hur gärna vill man inte mysa runt i den här looken i höst?

Michael Kors farfars-klänning. Ni som hängt med mig ett tag vet att just farfars tröjor är en av mina stora svagheter när de kommer till kläder. Den här klänningen är inte ett undantag.

 


No Comments

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

Seven years into making Make it last, we’ve decided to launch our first product. This jacket is handmade in Laxå with fabric made with Circulose®. 


Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.