Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


THE NEW APPARTMENT

Posted in Life
by Emma Elwin on 8 June, 2014

  Många har frågat om bilder på nya lägenheten.  Det kommer tyvärr kommer dröja ett tag till då jag inte flyttat in ännu. Men undertiden tänkte jag dela med mig av lite inspirations bilder. Jag tänkter att de kommer bli mycket vit, svart och linne.

20140607-214901.jpg

 

Många har frågat om bilder på nya lägenheten.  Det kommer tyvärr kommer dröja ett tag till då jag inte flyttat in ännu. Men undertiden tänkte jag dela med mig av lite inspirations bilder. Jag tänkter att de kommer bli mycket vit, svart och linne.


2 Comments

Emma: Kolla på http://www.artilleriet.se ;)
June 24, 2014

Sara: Hej Emma! Älskar postern, vet du var den kommer ifrån?
June 17, 2014

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!