Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


DETAILS

Posted in Style
by Emma Elwin on 2 June, 2014

Här kommer en detaljbild på min väst-trenchcoat från Club Monaco. Måste be om ursäkt för dålig uppdatering, men jag behövde verkligen en långhelg. Men den här veckan ska det bli bättring! Är det något ni skulle vilja läsa om eller se bilder på?

club-monaco

Här kommer en detaljbild på min väst-trenchcoat från Club Monaco. Måste be om ursäkt för dålig uppdatering, men jag behövde verkligen en långhelg. Men den här veckan ska det bli bättring! Är det något ni skulle vilja läsa om eller se bilder på?


7 Comments

Ellis: Hej Emma, vad glad jag blir att du svarade:) Gärna vad du har på dig lite mer bilder från din dag. Fler bilder på Stella och gärna lite mer budgettips. Lite bilder från ditt hem smådetaljer. Och sen saknar jag att få svar om jag frågar i kommentarsfältet så därför brukar jag inte kommentera längre. Kram Ellis.
June 3, 2014

Emma: Älskar din blogg! Kan du vara snäll och skriva ett inlägg om hur du sminkar dig till vardags? Jag skulle bli jätteglad! Mvh Emma
June 3, 2014

Emma Elwin: Kan inte ni berätta mer om vilken typ av vardagsbilder Johanna & Ellis? :)
June 3, 2014

ellis: Mer vardagsbilder och gärna heminredning kram/E
June 3, 2014

Johanna: Mer vardagsbilder skulle jag vilja se :-)
June 2, 2014

Aida: Hej! Det skulle vara kul med ett intedningsreportage från din nya lya! Samt om du berättade mer om hur ditt surfingintresse uppstod & hur den resan var. Även typ hur du motionerar i veckorna. Mm. :)
June 2, 2014

Sandra: Hoppas du hade en skön helg! Vi finns kvar här och läser och förstår såklart att du måste vara ledig du med. Personligen uppskattar jag bilder på det du har på dig och inspirationsbilder framför "plock" med kläder och annat. Alltid kul att se inredningsbilder och dina fina illustrationer också! http://blueberryroad.blogg.se
June 2, 2014

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

Seven years into making Make it last, we’ve decided to launch our first product. This jacket is handmade in Laxå with fabric made with Circulose®. 


Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.