Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


M STRAP

Posted in Life
by Emma Elwin on 11 April, 2014

Jag fick ett mejl med bilder på dessa fina hängare från designen Mathilda Clahr tidigare i veckan. Visst är de fina?  När jag flyttar in i nya lägenheten (japp jag har köpt en ny) kommer jag har tre av dessa över skrivbordet!  foto ELIN STRÖMBERG stylist JOSEFIN HÅÅG  

ES_mathildaclahr_0073

Jag fick ett mejl med bilder på dessa fina hängare från designen Mathilda Clahr tidigare i veckan. Visst är de fina? 

ES_mathildaclahr_0123

När jag flyttar in i nya lägenheten (japp jag har köpt en ny) kommer jag har tre av dessa över skrivbordet! ES_mathildaclahr_0138

foto ELIN STRÖMBERG stylist JOSEFIN HÅÅG

 


2 Comments

THE WEEKLY LIST | Emma Elwin: [...] 4. Veckans inredningsfavorit: Tidningshållaren M-strap. [...]
April 18, 2014

Ebba: Hej! Jag har läst din blogg ett tag nu i några månader och aldrig kommenterat men ville bara passa på när jag fick någon skön "feeling" över mig nu precis att bara säga att jag tycker du är så fantastiskt vacker och har en otroligt fin stil (både gällande kläder och annat, du har bra smak helt enkelt). Din blogg är så härlig att klicka sig in på med all fin yta som presenteras i olika former för att fly vardagen lite grann. Tack för en härlig blogg, precis lagom på alla sätt och vis med massor av inspiration. Hoppas du får en fin helg!
April 11, 2014

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!