Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


LAST DAY

Posted in Life
by Emma Elwin on 27 March, 2014

foto Timothy Atkins//YOURSTRULY Nu är det sista dagen för mig här i Kapstaden. Önskar verkligen jag kunde stanna längre då jag är helt förälskad i denna stad. Känns som det finns så mycket mer att se här. Igår klättrade jag i bergen längs vattenfall och idag är jag tillbaka mitt i smeten på Kloof street. […]

Yours130

foto Timothy Atkins//YOURSTRULY

Nu är det sista dagen för mig här i Kapstaden. Önskar verkligen jag kunde stanna längre då jag är helt förälskad i denna stad. Känns som det finns så mycket mer att se här. Igår klättrade jag i bergen längs vattenfall och idag är jag tillbaka mitt i smeten på Kloof street. Jag kan bara älska den här stadens kontraster.


No Comments

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!