Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


LACE PRINT

Posted in Style
by Emma Elwin on 3 March, 2014


6 Comments

Helene: Hej Emma! Först och främst så vill jag tacka för en bra och inspirerande blogg, gillar verkligen dig & dig still (på ett icke creepy sätt)  Och va kul att du ska till Kapstan, jag bor nämligen här :) Jag driver en kaffe bar men min fina man. SÅ, hojta gjärna till om du vill ha tips (om vad som helst egentliegn, alltid kul att dela med sig om smultronställen och lokala guldklimpar som man kanske nödvändigtvis inte skulle hitta till annars. Om du har tid (vet inte men gissar att du kommer hit i och med jobb) och är här under en lördag så kan jag varmt rekomendera Neighbourgoods Market i The Old Biscuit Mill (bokstavligen en gammal kakfabrik!:)) en marknad med både god mat & lokala unga kläd & smyckes designers. Och om du kommer va i Stellenbosch området (i vindistrikten) så måste du äta lunch på Postcard Cafe, som ligger på Stark-Conde wine estate. Dom har supergds mat & bakverk, och förtjänar sitt namn 100 gånger om.... Det ligger i en dal cirka 5 min från Stellenbosch och e så fridfullt, pitoreskt och vackert. Ja ja, jag kan babbla på hur länge som helst, hur som helst så hoppas jag att du får en trevlig resa, jobb eller inte :)  Kram, Helene
March 8, 2014

Undrande: Finns det något som heter Kappstan eller är det Kapstaden du ska till?
March 4, 2014

Josephine: wow så snyggt!
March 4, 2014

Emma: Mejla de och fråga! Kan finnas hos någon av deras återförsäljare!
March 4, 2014

Anna: åh vad perfekt!! men finns bara i linne på hemsidan? vet du var man kan hitta detta fina set?? /kram anna
March 4, 2014

Sandra: Jättefint! Http://blueberryroad.blogg.se
March 3, 2014

Related reading

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.

Style — 25 March, 2021

Make it last x Circulose® Jacket

Seven years into making Make it last, we’ve decided to launch our first product. This jacket is handmade in Laxå with fabric made with Circulose®. 


Style — 16 December, 2020

The Edit: In Times of Boredom

"Inspired by times of boredom and from the urge to create something fun and hope to inspire others."