Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


RIO

Posted in Life
by Emma Elwin on 21 October, 2013

Idag ska jag fixa med det sista förberedelserna för onsdagens resan till Rio. Har fortfarande inte riktigt förstått att jag faktiskt ska åka dit! Någon som varit där?

20131021-083342.jpg
Idag ska jag fixa med det sista förberedelserna för onsdagens resan till Rio. Har fortfarande inte riktigt förstått att jag faktiskt ska åka dit!
Någon som varit där?


5 Comments

Sofie: Rio är fantastiskt! Hoppas du har det bra. Tänkte komma med några små tips (även om det är lite sent...) -Sushi leblon - trendig, ung och trevlig restaurang i området Leblon. God sushi och många brasilianska fashionistas. http://www.sushileblon.com -Restaurant Aprazivel i området Santa Teresa (passa på att även strosa i detta bohem-chica konstnärsområde). Fantastisk utsikt och trevlig personal. http://www.aprazivel.com.br - Ta en acai-smoothie och bege dig till Shopping Leblon. Otroligt mycket fint och överraskande stilrent. Det finns ett australiensiskt surfmärke som heter Osklen, där det finns fantastiska bikinis och kläder och även såklart Salinas med brasilianska (små) bikinis och strandaccesoarer. Ha en trevlig resa! Hälsningar, Sofie http://wildstrawberryplaces.blogspot.com
October 26, 2013

PerfectionMakesMeYawn: Håller med Jennie! Fantastiskt vacker och spännande stad! Längtar tills jag får möjlighet att åka dit igen :D
October 23, 2013

Anna Eliasson: Jag var där under det året jag bodde i Brasilien. Se till att du tar dig till Copacabana någon gång precis vid soluppgången. Det är en upplevelse som är till duga. Dessutom får du inte missa att beställa in Açaí med banan, och så klart Caipirinha. Du kommer utan tvekan att älska Rio. Det är den vackraste staden jag varit i.
October 21, 2013

Jennie: Jag har varit där! Efter NYC så är det världens bästa stad. Landskapet, kulturen, människorna och maten. Ha så kul!
October 21, 2013

Josephine: vad kul! rio är min drömresa, ta gärna och lägg upp många bilder på bloggen!
October 21, 2013

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!