Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


BILJETTER TILL AFFORDABLE ART FAIR

Posted in Style
by Emma Elwin on 27 September, 2013

Så här lagom till helgen har jag fått den stora äran att lotta ut 10 inbjudningar till Affordable Art Fair! Inbjudan för vernissage gäller för onsdagen 2 oktober kl 18-22. Affordable Art Fair är Sveriges största konstmässa med syftet att demokratisera konsten. Under fyradagars-eventet är det 75 gallerier som visar en variation av samtida måleri, […]

BQO0112M_01.tif
Så här lagom till helgen har jag fått den stora äran att lotta ut 10 inbjudningar till Affordable Art Fair! 01.tifInbjudan för vernissage gäller för onsdagen 2 oktober kl 18-22.

Affordable Art Fair är Sveriges största konstmässa med syftet att demokratisera konsten. Under fyradagars-eventet är det 75 gallerier som visar en variation av samtida måleri, grafik, fotografi och skulptur. Sammantaget visar över 700 konstnärer upp sina verk vilket bidrar till stor variation och något för alla smaker. All konst som ställs ut är till salu!

Skriv en kort motivering och berätta varför du vill gå på Affordable Art Fair. Glöm inte skriva med din mejl i kommentarsfältet!


22 Comments

Cicci: Mailen är cecilia.k.soderman@gmailcom
September 30, 2013

katja: mejl: katja.asikainen@blixtmail.se
September 30, 2013

katja: efter lång tid med sjukdom har jag kommit tillbaka. Upplever saker annorlunda nu är tidigare, upptäcker små detaljer jag hade för bråttom för att se förut. Konst är ett nytt intresse för mig som idrottat förut. Färger, uttryck...ja konst och foto säger mer än tusen ord! Vore tacksamt få uppleva detta! Katja
September 30, 2013

Gabriella: Hej Emma! Jag vill vinna biljetter eftersom jag sitter i valet och kvalet om utbildning och framtid. Min största dröm är att kunna komma in på Konstfack eller HDK i Göteborg och kunna jobba inom konst/designbranschen. Men min familj tycker annorlunda. Skulle därför se biljetterna som en spark i baken och kanske till och med ett tecken på att jag borde ta mig i kragen! Kram! gabriella_appel@hotmail.com
September 29, 2013

Veronica: Skulle vara fantastiskt att gå på AAF tillsammans med min lilla mamma, som motvilligt ser mig flytta ut ur barndomshemmet nu. Det hade varit fint att strosa runt där och välja ut något tillsammans som jag kan ha i min nya lägenhet och som får mig att tänka på henne och att jag kanske borde ta och ringa (något hon är rädd att jag kommer glömma göra).
September 29, 2013

Hanna: Jag skulle verkligen bli så glad om jag vann, jag behöver bli inspirerad av andra konstnärer eftersom jag målar tavlor och just nu håller på att förbereda mig för min nästa utställning och är lite allmänt inspirationskrävande! Hanna.eidenert@hotmail.com
September 29, 2013

Canan: En kort och ganska enkel motivering. Jag behöver ny konst hemma men är sjukt trött på alla affischer från Fotografiska och Moderna museet. Det jag gillar kostar sjukt mycket och känns inte riktigt helt ok att lägga flera hundra tusen på konst. Inte än iaf. Så jag tänker att ett besök här kan hjälpa mig att få ett hem som inte ser ut som alla mäklarannonser.
September 28, 2013

Emelie: Affordable Art Fair är en extremt viktig inrättning. Valt till ett av UKs coolaste varumärken, flera år i rad, vittnar om både stöd och engagemang från allmänheten. Det påvisar även det intresse som finns för konst i dagens samhälle. Konst är något som förgyller vardagen, precis som kläder och stil - lyfter fram och personifierar oss som individer. Genom konst, oavsett om man själv skapar eller pryder sin vardag, lär vi oss se världen ur andras ögon och genom andra perspektiv. Det är en fantastisk möjlighet, och en oerhört viktig sådan. Tanken med att tillgängliggöra konst för alla är väldigt spännande och jag tycker att det är något som alla borde få tillgång till. hallbergemelie@hotmail.com
September 28, 2013

Lisa: Ååååh vilken underbar tävling! Skulle vara HELT fantastiskt att få gå på detta. Ville gå redan förra året men då kunde jag inte p.g.a. en rad olika tråkiga anledningar. Men nu - jag har flyttat hemifrån till Stockholm för att plugga och det skulle vara så underbart att få unna sig något sådant här som jag i vanliga fall inte skulle ha möjlighet att göra. Är så svältfödd på konst i nuläget i mitt studentrum och skulle verkligen behöva en rejäl dos inspiration för att hålla studie-och livs-motivationen uppe. Kram! lisa_h_94@hotmail.com
September 27, 2013

B: Bara längtar efter att ha något mer än massproducerade prints på väggarna (om än älskade). Omväxling förnöjer och det känns så kul att hitta konst från nya, unga, duktiga konstnärer! bellasoderman@gmail.com
September 27, 2013

Johanna Berggren: Jag älskar egentligen mina vita väggar. Men Emma, din blogg ger mig inspiration att våga mer! Du visar hur detaljerna kan få att lyfta helhetsbilden. Jag förstår äntligen att jag måste våga lite för att hitta stilen, något som gäller såväl mode samt inredningmässigt. Nu känner jag mig redo för en målning på en stor duk ovanför sängen. På onsdag vill jag överraska kärleken med att slå slag i saken!
September 27, 2013

Sanna: Ny fin lägenhet, stort konstintresse men liten budget i förhållande till vad konst kan kosta gör att Affordable Art Fair vore ett perfekt tillfälle för mig och min sambo att fylla våra väggar med i vart fall något annat än fula IKEA planscher (ryser bara jag skriver det!). Tack för inspiration i vardagen! lundinksanna@gmail.com
September 27, 2013

Charlotte: charlotte_18162@hotmail.com
September 27, 2013

Charlotte: Hej. Har bara vita väggar hemma och hela familjen skulle må så bra om vi fick upp spännande saker att titta på. Sen har jag typ aldrig varit på venissage och tror att jag skulle passa på det jättebra. Jag skulle dessutom bli världsglad.
September 27, 2013

P: Jag har precis köpt en lägenhet och MÅSTE köpa konst till väggarna. Jag som verkligen uppskattar konst vill ha något riktigt unikt. Jag är helt bombsäker på att jag kan hitta något unikt här! herautumn@hotmail.com
September 27, 2013

Fredrika Nilsson: Jag har precis separerat från min sambo och väggarna i nya lyan är riktgt kala och spöklika! Skulle vara underbart att få pryda dem med fin konst från Art Fair!
September 27, 2013

Fredrika Nilsson: Glömde mailen: fredrika.e.nilsson@gmail.com
September 27, 2013

Cicci: Jag önskar jag får vinna Jag hoppas jag får gå på Art Fair och få köpa en tavla eller två De tavlorna ska pryda min trånga lilla hall Så att den känns som hemma och inte tom och kall
September 27, 2013

karin: Åhhh, jag skulle ta med barnen och vi skulle ha en jättemysig dag. Titta på fina och inspirerande saker. Dricka varm choklad...och kanske skaffa något fint till deras rum. karinprintz@gmail.com
September 27, 2013

Johanna: Åh vilken fantastiskt fredagstävling, nu känns den här dagen bättre!:) jag skulle jättegärna vilja vinna en biljett till detta konstevenemang av 3 anledningar! 1, jag är helt nyinflyttad i Stockholm sen några dagar och att få gå på ett sånt hör event och upptäcka staden skulle vara så roligt! 2, av ovan anledning så gapar oxå min nya lägenhet tom, helt kala väggar och mitt hem känns tomt! Det skulle vara så kul att få titta på massa konst och inspireras så att jag kan skapa ett varmt och mysigt hem för att trivas! Och 3, när jag fyllde år för några veckor sen fick jag pengar av min farmor som var ämnat att hitta ett konstverk som jag tyckte om! Vad jag förstår av syftet med denna utställning så kanske jag tom har råd att köpa mig något! Åh vilken lycka isf! Tack för en fin tävling och blogg Emma! Jag håller alla tummar och tår! Jippepersson@yahoo.se
September 27, 2013

Madeleine: Hej Emma! Jag är en tjej med ett stort konstintresse (försökte till och med själv att bli grafisk formgivare en gång i tiden), men har dessvärre en liten plånbok. Skulle tycka att det var helt fantastiskt att få kolla in Affordable Art Fair och bara gå runt och insupa all konst för en dag! Vänligen Madeleine (madde_ostlund@hotmail.com)
September 27, 2013

Mathilda Brådhe: Affordable art - så underbart! Efter ett köp eller tre, Kan jag lyfta blciken och se - Alla vita väggar borta är! Sprakande färg tar över här! För den som saknar galloner, Lockar varken Bukowskis auktioner, Eller en Mcqueen-signerad matta - De dyraste förslagen faller platta. En poster från nätet - javisst, Men art deco-mönster kan också bli trist Hjälp min vita vägg bli fin, ta mig till konst-demokratin! Tack för en supertjusig blogg! Vänliga hälsningar, Mathilda B.
September 27, 2013

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.