Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


A GOOD DEED

Posted in Life
by Emma Elwin on 24 September, 2013

  Armband från Childhood. Hipp hipp hurra till 24 år senare och lite klokare jag! När jag blåser ut ljusen på min tårta kommer jag önska att alla mina underbara läsare gjort en god gärning idag. Gen en komplimang till någon, kanske en peng till välgörenhet eller bara ger lite extra kärlek till sina medmänniskor. […]

IMG_3262

 

Armband från Childhood.

Hipp hipp hurra till 24 år senare och lite klokare jag! När jag blåser ut ljusen på min tårta kommer jag önska att alla mina underbara läsare gjort en god gärning idag. Gen en komplimang till någon, kanske en peng till välgörenhet eller bara ger lite extra kärlek till sina medmänniskor. Hur som helst, hoppas ni får en toppen dag!

PS. En sak som är lite mysig med bloggen är att man kan med bara några knapptryck se vad vi gjorde på min förra födelsedagen.

Glöm inte dagens goda gärning!


1 Comment

Fröken H: Grattis på födelsedagen! :) modemanifest.blogspot.com
September 24, 2013

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!