Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


THANK YOU!

Posted in Life
by Emma Elwin on 18 September, 2013

Special­designade armband från Thankyou som kommer att börja säljas under hösten på Childhoods hemsida. Thankyou är en del av World Childhood foundation och ett lätt och roligt sätt att visa någon tacksamhet, någon som betytt mycket under din barndom. På webbsidan Thankyou.org skickar du en älskad låt till den du vill tacka, helt gratis via Spotify, tillsammans med ett […]

IMG_3066

Special­designade armband från Thankyou som kommer att börja säljas under hösten på Childhoods hemsida.

Thankyou är en del av World Childhood foundation och ett lätt och roligt sätt att visa någon tacksamhet, någon som betytt mycket under din barndom. På webbsidan Thankyou.org skickar du en älskad låt till den du vill tacka, helt gratis via Spotify, tillsammans med ett meddelande. Lika enkelt som uppskattat! Samtidigt sprider du Childhoods budskap om att alla barn är värda en trygg och kärleksfull barndom. Gör det redan i dag!

 


2 Comments

Malina Arp: Tacksamhet är så otroligt viktigt! Något vi bör visa till våra nära, oss själva och faktiskt hela världen varenda dag. Jag passar på att säga tack så himla mycket för den här fina bloggen, det är en hel del inspiration som väcks i mig varje gång jag tittar in! Jag vet hur mycket jobb det är att driva en blogg och vilket commitment det är, tusen tack Emma för att du delar din värld med oss <3 / Mia www.hippiechic.blogg.se p.s. En helt annan fråga, vem har illustrerat din header?
September 18, 2013

http://lmode.spotlife.se: En sån bra sak! längtar till armbanden finns att köpa.
September 18, 2013

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!