Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


JUMPSUIT – AGAIN

Posted in Style
by Emma Elwin on 18 July, 2013

Det är inte ofta jag plockar fram den här bad-boyen från Acne. Men varje gång jag gör det är jag så nöjd med mitt köp. Vinrött läder är en av mina absoluta favoriter.  Funkar lika bra med en ljusblå skjorta som till en hudfärgad T-shirt.  T-shirt, Intro//Muse. Hängselbyxor och skor, Acne.

Det är inte ofta jag plockar fram den här bad-boyen från Acne. Men varje gång jag gör det är jag så nöjd med mitt köp. Vinrött läder är en av mina absoluta favoriter.

 Funkar lika bra med en ljusblå skjorta som till en hudfärgad T-shirt.

 T-shirt, Intro//Muse. Hängselbyxor och skor, Acne.


7 Comments

FANTASTIC FOUR | Emma Elwin: [...] Det finns ytterligare en färg som jag aldrig riktigt varit kompis med. Men som blivit en favorit den senaste tiden. Nämligen naket beige! Snyggt att matcha med vinrött. [...]
August 20, 2013

Hedvig: PERFEKTION! http://hedvigb.blogg.se/
July 18, 2013

Malin: Gud va du är snygg i håret Emma!!! http://carolinesworld.net/tastebyme
July 18, 2013

Teresa: Supersnygg! Minns att jag för läänge sedan såg ett inlägg med en ursnygg jumpsuit från cos hos dig, är den kvar eller har den försvunnit genom åren? Minns den som så fantastiskt snygg!
July 18, 2013

Fröken H: Snyggt! Skorna är ju urläckra! Att de har snidat ur en bit av den klumpiga klacken gör så de ser nätta och stabila ut på samma gång :) modemanifest.blogspot.com
July 18, 2013

Josefine: Oehört snyggt! Älskar hängslebyxorna.
July 18, 2013

nathalie: Älskar din hårfärg, måste ta med den översta bilden till frisören nästa gång det är dags för ett besök. Så snyggt!
July 18, 2013

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.