Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


NEW OFFICE

Posted in Life
by Emma Elwin on 30 June, 2013

Igår flyttade jag in på ett nytt kontor. Dels för att komma närmare hem men främst för att kunna ha med mig Stella på dagarna. Hunddagis är toppen men åhh SÅ dyrt. Så här kommer lite bilder på hur vårt (Stellas & mitt) högkvarter kommer se ut! Inspiration från mina favorittidningar. Orange och Chanels “Coco […]

Igår flyttade jag in på ett nytt kontor. Dels för att komma närmare hem men främst för att kunna ha med mig Stella på dagarna. Hunddagis är toppen men åhh SÅ dyrt. Så här kommer lite bilder på hur vårt (Stellas & mitt) högkvarter kommer se ut!

Inspiration från mina favorittidningar.

Orange och Chanels “Coco blue” kommer vara mina färg teman.

Längtar verkligen till imorgon!

 


5 Comments

Marie: Hei Emma:) Jeg lurer bare på hvor lampen din er fra? Den var så fin!!!
July 24, 2013

Sara: Hej Emma! Ser alltid fram emot att läsa din blogg, och du levererar varje gång med massor med insperation! Och nu sedan jag flyttat är jag supersugen på en ny skrivbordslampa och den du har är ju helt perfekt! Vad är det för något och vad har du fått tag på den? Tack för en blogg som aldrig slutar överraska:)
July 3, 2013

Emelie Elisabeth: Åhh, vill se mer bilder på ditt kontor, och på ert hem!! / www.emelieelisabeth.com
July 2, 2013

Emma Elwin: Tack Elise! Det är så inspirerande att läsa din kommentar! Får en att vilja jobba dubbelt så hårt!!! Ha en superfin sommar! Massa Kramar!
July 2, 2013

Elise: Hej Emma, Vill bara nämna att ditt sinne för mode och skönhet är inspirerande. Till vardags arbetar jag i sjukhus miljö och går i princip med samma arbetskläder varje dag. Väl hemma efter jobbet är jag oftast för trött för att eftersträva konst i form av mode. Kan också många gånger tycka att mode världen är väldigt ytlig. Men i din blogg och dina porträtt finner jag djup och harmoni. Jag får en liten inblick i något annat än den miljö jag arbetar i. Tack!
June 30, 2013

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!