Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


GAULTIER

Posted in Style
by Emma Elwin on 14 June, 2013

Lyckan var total när jag i onsdags sprang på Jean Paul Gaultier av en slump här i Stockholm. Hade tydligen lite extra tur med mig för jag hade precis varit på kontoret och hämtat upp de senaste numret av ELLE med modejobbet som jag stylat med kläder enbart från Gaultier. Skakade som ett asplöv när […]

Lyckan var total när jag i onsdags sprang på Jean Paul Gaultier av en slump här i Stockholm. Hade tydligen lite extra tur med mig för jag hade precis varit på kontoret och hämtat upp de senaste numret av ELLE med modejobbet som jag stylat med kläder enbart från Gaultier. Skakade som ett asplöv när jag skulle visa honom det och fråga om kan skulle kunna signera de. Men som den fina människan är gav han mig två franska pussar och skrev länge på en av sidorna. Till min förtjusning skrev han inte bara världens gulligaste tack utan ritade också en lite illustration!

I senaste numret av ELLE hittar ni även en lång intervju med den fantastiska människan och modeskaparen. Där kan ni även se ett modejobb med streetcastade modeller stylad av mig! Snart ska jag iväg på invigningen av hans utställning på Arkitekturmuseum. Kommer bilder från det imorgon!

 


1 Comment

Vilde: så gøy!!! :-)
June 14, 2013

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.