Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


EASY BREEZY

Posted in Style
by Emma Elwin on 11 June, 2013

Keps, Hattbaren. Tröja, Zara. Byxor, Cos. Sandaler, Birkenstock. I söndags när det myste jag runt i mina favoritplagg just nu. Vegamössan, crewnecktröjan och ankel- långa/korta byxor. För att inte glömma mina sandaler som är lite för sköna, kommer förmodligen sluta med att jag har de på mitt bröllop.  

Keps, Hattbaren. Tröja, Zara. Byxor, Cos. Sandaler, Birkenstock.

I söndags när det myste jag runt i mina favoritplagg just nu. Vegamössan, crewnecktröjan och ankel- långa/korta byxor. För att inte glömma mina sandaler som är lite för sköna, kommer förmodligen sluta med att jag har de på mitt bröllop.

 


7 Comments

Emma: 39 och jag brukar vara en 39:a!
July 15, 2013

ell: hej emma! du jag undrar hur birkenstocksandalerna är i storleken? tack för en inspirerande blogg.
July 14, 2013

Louise: Vad heter byxorna?
June 12, 2013

Rebecca: Hej har en styling fråga till dig. Jag är 26år och är väll en ganska tomboy tjej som sällan har klänning eller kjol. Högklackat älskar jag men det är de där flickiga med klänningar som gör att jag kan känna mig obekväm. Och nu ska jag på bröllop i juli och har panik!!! Det är ett traditionellt bröllop så klänning är en självklarhet. Vad finns det för alternativ klänningar etc man kan ha? Är helt lost då min garderob består av blusar skjortor och byxor. Vore grymt im du ville komma med tips. Och jag är säker på att jag inte är ensam om detta problem. vad är värt att fynda nu på rean osv?
June 12, 2013

Karin: Jättefina byxor! Finns de kvar nu tror du?
June 12, 2013

Emma Elwin: Det är en modell det alltid har på herravdelningen!
June 11, 2013

C: Hej, Vad heter tröjan på Zara?
June 11, 2013

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.