Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


MY FUNNY VALENTINE

Posted in Life
by Emma Elwin on 14 February, 2013

Hoppas ni haft en toppen dag allihopa! Själv har jag ätit middag med en god vän och fått brev och blommor ifrån min älskling som är i England. Vill passa på att tacka alla ni underbara människor som läser och kommenterar här! Det är verkligen ni som gör bloggandet så givande och roligt! Vill speciellt […]

Hoppas ni haft en toppen dag allihopa! Själv har jag ätit middag med en god vän och fått brev och blommor ifrån min älskling som är i England.

Vill passa på att tacka alla ni underbara människor som läser och kommenterar här! Det är verkligen ni som gör bloggandet så givande och roligt! Vill speciellt tacka Lala vars kommentar som rörde mig otroligt mycket och gjorde mig så glad. Tack så mycket.

 


3 Comments

Ulla-Marie: Ni är verkligen fullproppade med Starquality!
February 15, 2013

Emma Elwin: Tack igen :) Blir så glad av att du läser!!!
February 15, 2013

La La: Jag vet inte så hur många Lala som skriver lika långa kommentarer som jag. Men jag skrev nått som kom från hjärtat, och jag tror att du menar mig! Emma du är underbar. ville också berätta att jag har en vännina i Syd Amerika som har börjat läsa din blogg. Eller mest tittar hon på bilderna. Men hon blir också dunderinspirerad av dig!
February 15, 2013

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!