Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


RINGS X FIVE

Posted in Style
by Emma Elwin on 7 February, 2013


3 Comments

Julie: Mitt supertips är Designtorgets ringar. Har köpt ett set med 3 svarta, matta järnringar och 2 silverringar. Finns tunna, tjocka m m. Använder oftast en i taget, men finfint att blanda! Liknar guldringarna.
February 10, 2013

Julia: Jag har låtit bli att skriva det länge, men nu kan jag inte låta bli. Det är i all välmening med tanke på att skrivande ingår i ditt jobb. Du skriver ofta "de" istället för "det" och verkar ha lite svårt att skilja på de och dem. Det är små ord som sticker ut mycket i inläggen. Här är en guide till hur man skiljer på de och dem: http://www.spraknamnden.se/sprakladan/ShowSearch.aspx?id=id=48022;objekttyp=lan
February 9, 2013

ANIMUS: Tips: Kika in på http://animusjewelry.com/ :)
February 7, 2013

Related reading

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.

Style — 25 March, 2021

Make it last x Circulose® Jacket

Seven years into making Make it last, we’ve decided to launch our first product. This jacket is handmade in Laxå with fabric made with Circulose®. 


Style — 16 December, 2020

The Edit: In Times of Boredom

"Inspired by times of boredom and from the urge to create something fun and hope to inspire others."