Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


RINGS X FIVE

Posted in Style
by Emma Elwin on 7 February, 2013

När de kommer till accessoarer och väskor så är jag verkligen kräsen. Men ibland så ser jag något och då är de kärlek vid första ögonkastet. Så var de med de här ringarna som kommer från Sophie Bille Brahe på Niki som jobbar för henne. Nu gäller de bara att börja spara så jag kan […]

När de kommer till accessoarer och väskor så är jag verkligen kräsen. Men ibland så ser jag något och då är de kärlek vid första ögonkastet. Så var de med de här ringarna som kommer från Sophie Bille Brahe på Niki som jobbar för henne. Nu gäller de bara att börja spara så jag kan göra de till mina!


3 Comments

Julie: Mitt supertips är Designtorgets ringar. Har köpt ett set med 3 svarta, matta järnringar och 2 silverringar. Finns tunna, tjocka m m. Använder oftast en i taget, men finfint att blanda! Liknar guldringarna.
February 10, 2013

Julia: Jag har låtit bli att skriva det länge, men nu kan jag inte låta bli. Det är i all välmening med tanke på att skrivande ingår i ditt jobb. Du skriver ofta "de" istället för "det" och verkar ha lite svårt att skilja på de och dem. Det är små ord som sticker ut mycket i inläggen. Här är en guide till hur man skiljer på de och dem: http://www.spraknamnden.se/sprakladan/ShowSearch.aspx?id=id=48022;objekttyp=lan
February 9, 2013

ANIMUS: Tips: Kika in på http://animusjewelry.com/ :)
February 7, 2013

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.