Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


BLACK RUFFLES

Posted in Style
by Emma Elwin on 20 January, 2013

  Blus, gammal från Zara. Bälte, H&M. Jeans, Levi’s. Skor, Bikbok. Så här såg jag ut i fredags. Älskar den här volangblusen som åker fram då och då. Klär upp ett par jeans på noll tid!

 

Blus, gammal från Zara. Bälte, H&M. Jeans, Levi’s. Skor, Bikbok.

Så här såg jag ut i fredags. Älskar den här volangblusen som åker fram då och då. Klär upp ett par jeans på noll tid!


14 Comments

Anna: Du ser inte lycklig ut... :( Hoppas du tar hand om dig.
February 6, 2013

Jeanette: Gillar din blogg. Men hjälp vad du har droppat i vikt. Snälla ta hand om dig ge lite kärlek till dig själv och din kropp.
January 28, 2013

elin: Jag önskar att du tar hand om dig.
January 26, 2013

Anna-Lisa Blank: Urgs, you really do not look healthy anymore! Way too sad :((
January 25, 2013

Fröken H: Nice! Pirat möter balmain :)
January 24, 2013

Flickan L: Jag älskar din blogg. Den är så fin. Den ger mycket inspiration. Du känns som en väldigt varm och fin människa. Jag har följt din blogg väldigt länge. Ta inte detta på fel sätt nu, Som många andra skriver här, med djup omtanke och oro. Igen ... som många andra har skrivit här, nu ser du inte frisk ut. Du ser alldeleds för mager ut, och oftast är ju det ett tecken på att man inte mår bra, eller att man är väldigt stressad, under längre tid. Du är vacker oavsett. Tro aldrig nått annat. Men utifrån en hälsosynpunkt - nu ser du verkligen inte frisk ut. Du ser inte hälsosam ut. Och då kanske det är dags att söka hjälp. Om man glömmer och äta kan man ju köra näringsdrycker eller näringskakor eller så. Ha i skrivbordet, eller vid sängen, ja vartsom. Men man vill ju att du ska vara frisk. Hade jag sett dig på stan, inte vetat vem du var, då skulle jag tro att det fanns en ätstörning där och gror. Ätstörningar kan ju yttra sig på olika vis, det behöver inte var anorexi eller bullimi. Kan handla om att man först började glömma att äta, och sen ställer hjärnan och magen in sig på det, och sen gör man det omedvetet. Det blir att kroppen ställer in sig på utbud och efterfrågan så att säga. Du är fantastisk. Du är driftig, talangfull, vacker, en bra hund-mamma, verkar vara en fantastisk flickvän, och säkerligen en med stort stort stort hjärta. <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 Kärlek Kärlek Kärlek
January 23, 2013

Jmehadji: Why so skinny? I hope for you ont anorexia. Prefear you before
January 22, 2013

Isabel: Jag vet att du hört det här en miljon gånger, och jag vet precis hur det känns, har själv varit i samma situation och hatat när folk påpekat min viktnedgång. Men du vet att vi har rätt och vi alla bryr oss. Du berättade att du försöker äta mer men också att du glömmer. Detta har pågått i mer än två år nu, och min idé är att om du själv inte kan fixa det så kanske det är dags att gå och söka professionell hjälp. För du ser varken hälsosam ut eller vidare lycklig, man ser det i ansiktet. Man saknar lite den Emma, innan hon började jobba på ELLE och allt..
January 22, 2013

Siri: Du är så fin Emma! Älskar din look, känns lite som Saint Laurent. Kan du inte göra ett inlägg om hur du fixar ditt hår?
January 22, 2013

Joni: Håller med lychette, du ser inte frisk ut emma, snälla ta hand om dig. Kärlek
January 21, 2013

Snapshots by J: Gillar verkligen ditt skärp!!! Har du köpt det nu?
January 21, 2013

lychette: Dear Emma, from a concerned and devoted reader: haven't you lost substantial weight again? Please take good care of yourself. xx
January 21, 2013

sari: Så fint!
January 20, 2013

Isabel: Så jäkla snyggt!
January 20, 2013

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.