Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


BEST OF 2012: OUTFITS

Posted in Style
by Emma Elwin on 28 December, 2012

Kunde inte låta bli att gå igenom mina bilder från 2012 för att se vad jag haft på mig under detta underbara år. När jag gick igenom de insåg jag hur mycket som mina garderob utvecklats under året. Från att ha varit ganska spretig har jag nu en bra basgarderob med väl utvalda nyckel- och […]

Kunde inte låta bli att gå igenom mina bilder från 2012 för att se vad jag haft på mig under detta underbara år. När jag gick igenom de insåg jag hur mycket som mina garderob utvecklats under året. Från att ha varit ganska spretig har jag nu en bra basgarderob med väl utvalda nyckel- och statmentplagg. De här året har jag också lyckats klura ut vilken färgskala (kaki, blått och vinrött) som får mig att känna mig snygg. Jag har lärt mig vad som passar min figur bäst och att visa plagg inte funkar på mig men ser fanatiska ut på andra. Jag inspireras av trender men jag låter de inte ta över min stil längre.

KLICKA PÅ MER FÖR ATT SE ALLA BILDERNA STORT.

        


16 Comments

| Tuesday Ten: June Style Ideas: [...] Shutey, The Street Fashion 5x Pro, Hanneli, Gigee Marie, Jalouse April 2013, Flynet Pictures, Emma Elwin, Vanessa [...]
February 6, 2014

EmelieElisabeth: Emma du klär dig som en gudinna, så duktig på att matcha rätt saker!
January 13, 2013

INSPIRE | Basic Instincts « POPCORNSTONE: [...] though: Less is MORE! – and bhamm! you are on your way to be the queen of cool! [For me, Emma is the coolest ever...] And I don’t give a damn if these come from last season – basics are timeless. [...]
January 11, 2013

wilhelmina: du är så välklädd, snygg och en otroligt fin inspiration!!
January 3, 2013

Katarinasn: Tack för bra inspiration!
December 30, 2012

Camilla: Du och din stil är så fruktansvärt snygga! Bästa stilen jag sett!
December 30, 2012

Linda: Man kan inget annat än att älska din stil Emma, alltid lika inspirerade.
December 30, 2012

sania claus demina:
December 29, 2012

Julia: Du är så himla fin. Herregud!
December 29, 2012

Gabriella: Åh så mycket fint du bär!=)
December 28, 2012

Carolina: Håller med, din stil har utvecklats jättefint :) Tyckte det var många bilder jag aldrig sett så kul inlägg verkligen, väldigt inspirerande! Fick flera ideer till hur jag ska ha de där kläderna som ligger och skräpar i garderoben oanvända. Fast nu vill jag mer ha din garderob (hehe), och kan inte låta bli att fundera på hur tusan du har råd?! Är det bara prioriteringar eller har ni som jobbar med modemagasin och sånt förmåner av något slag?
December 28, 2012

Lene: Dine outfitbilder ser ut som om de er klippet fra Vogue - de er fantastiske!
December 28, 2012

Junjun Gong: Love,love,love, love all of them ,Great personal style!
December 28, 2012

koo: jag googlade faktiskt dina outfits häromdagen så det här var ju mer än uppskattat haha! du är snygg emma! kramar från finland!
December 28, 2012

Siri: Så galet snygg! Den mest inspirerande bloggen!
December 28, 2012

Ilvana: You have most amaziiiing style ever :)
December 28, 2012

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

Seven years into making Make it last, we’ve decided to launch our first product. This jacket is handmade in Laxå with fabric made with Circulose®. 


Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.