Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


HIGH SUMMER DESIRE

Posted in Style
by Emma Elwin on 29 November, 2012

Vi fick två godbitar av Rodebjer high summer kollektion till kontoret här om dagen. Och jag kunde helt enkelt inte låta bli att hoppa i den här sommardrömmen till klänning. Älskar axlarna på den!

Vi fick två godbitar av Rodebjer high summer kollektion till kontoret här om dagen. Och jag kunde helt enkelt inte låta bli att hoppa i den här sommardrömmen till klänning. Älskar axlarna på den!


4 Comments

Sofia: Ääääälskar ditt hår och dina ögonbryn! Du är så himlans fantastiskt snygg och i det här håret..!!!!!! Fullträff!
November 29, 2012

Felicia: Älskar dina färger! Den hårfärg du har nu passar dig perfekt! Jag har en fråga till dig Emma, det är nämligen så att jag ska på date i helgen, och jag vet iinte vad jag ska ha på mig! Jag har ett par riktigt mörka jeans som jag vill ha (då jag får en fantastik rumpa i dom) men vet inte vad jag ska ha på mig upp till/skor/styling! Kan inte du hjälpa mig?! Vad passar bra till mörka jeans, och som även passar på en lördags-date?
November 29, 2012

Ada: Jeg elsker stilen over bildene du tar! Tar du dem selv, og i så fall hvilket kamera bruker du! Fu inspirerer Emma!
November 29, 2012

Ada: DU inspirerer mente jeg å si, hehe
November 29, 2012

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.