Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


LBD X 2

Posted in Style
by Emma Elwin on 23 November, 2012

Pic: Stureplan Nätlinne, Zara. Väska & klänning, Elin Kling for Guess. Skor, Topshop Unique. Här kommer en bild från igår då Collan och jag var på Elins releasefest för Guess. Fina kläder, trevligt sällskap, och god mat! Tack för en toppen kväll!

Pic: Stureplan

Nätlinne, Zara. Väska & klänning, Elin Kling for Guess. Skor, Topshop Unique.

Här kommer en bild från igår då Collan och jag var på Elins releasefest för Guess. Fina kläder, trevligt sällskap, och god mat! Tack för en toppen kväll!


13 Comments

Johanna: Jo det är sant men jag tror inte direkt att Emma eller någon annan heller för den delen mår bättre av att folk kommenterar ens utseende på ett negativt sätt. Det som visas i en blogg är bara en tusendel av det verkliga livet om ens det.. Jag tycker att det är fel att kommentera och dra slutsatser utifrån det som syns här. Det kanske är så att Emma inte har mått bra men när hon själv skriver att hon mår bra nu tycker jag att vi som bloggläsare ska respektera det och visa uppskattning för allt det grymma jobb hon gör här på bloggen och i Elle istället! Känns trist att hennes jobb ska komma i skymundan för åsikter kring hennes kropp. No offense men jag tycker inte riktigt att det är vår plats som läsare. Hon har människor runt omkring sig som både känner henne bättre, bryr sig om henne och ser till hennes bästa. (Obs! Självklart bryr jag mig och vill att Emma ska må bra!)
December 13, 2012

ester: det handlar inte bara om att vara fin, det handlar om att må bra!
December 13, 2012

Emma Elwin: Åter igen tack för att ni bryr er! Men tro mig de finns inget att oroa er för. Jag äter och mår jättebra! Har ingen diet utan kan lätt trycka en påse gifflar på 5 min och älskar chocklad. Har dock slutat dricka alkohol vilket är de enda livsmedel som gör att jag går upp i vikt!
December 6, 2012

ester: har verkligen älskat din blogg förut. Men nu har du blivit alldeles för smal. Har själv haft ätstörningar i flera år och vet hur man kan lura sig själv. Jag säger inte att du gör det men du var inte allt så här smal förut och jag blir så himla rädd och ledsen när jag ser detta. kram och ta hand om dig. och sök hjälp om du tröttnar.
December 5, 2012

Johanna: Emma du är fin precis som du är!
December 1, 2012

Emma Elwin: Sara jag uppskattar din oro men jag försäkrar dig om att jag äter och gottar mig för fulla muggar. Jag har dock väldigt svårt att gå upp i vikt och har haft de så hela mitt liv, vilket är på både på gott och ont!
November 27, 2012

sara: Emma du ser anorektisk ut.. nu börjar även ansiktet sjunka in! ÄT;) något
November 27, 2012

Ebba: Men alltså ni två!!! DÖR på hur snygga ni är! Dessutom är ni de som har absolut bäst och mest egen stil av alla svenska modetjejer tycker jag. Plus att ni båda verkar vara fina och jordnära personer.. KRAM
November 24, 2012

Anna: snygga görls!
November 23, 2012

dusty-reykjavik.blogspot.com: Emma! Your hair color and cut - pure perfection :)
November 23, 2012

hellsbitches: GORGEOUS!
November 23, 2012

Teemu Bling: You and Columbine look super good in this picture! :) xx Teemu Bling / www.thingforthebling.costume.fi
November 23, 2012

Teemu Bling: You and Columbine look super good! :)
November 23, 2012

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.