Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


LONGING FOR LONDON

Posted in Life
by Emma Elwin on 12 November, 2012

Brilljant shopping och godlax hos Harvey Nichols. Brevid varuhuset ligger Sloane street som varenda modehus värt namnet har butiker. Ett måste för modeälskare om man är i London. Är väldigt suger på att åker över en sväng till London. Få hälsa på alla fina vänner vi har där, äta gott och få shoppa loss lite.

Brilljant shopping och godlax hos Harvey Nichols. Brevid varuhuset ligger Sloane street som varenda modehus värt namnet har butiker. Ett måste för modeälskare om man är i London.

Är väldigt suger på att åker över en sväng till London. Få hälsa på alla fina vänner vi har där, äta gott och få shoppa loss lite.


3 Comments

Helenrk92: Hei! Jeg skal også snart til London. Vi skal være der i fire dager, og da vi allerede har vært på alle turiststeder, blr det shopping! ;) Det jeg lurte på, er om du har noen gode tips til litt mer spesielle butikker, gjerne seconhand, vintage, men gjerne butikker som har litt annerledes ting enn kun i Oxford Street:) Også er vi på studentbudsjett, så det kan ikke være rådyrt:)
November 16, 2012

Emma Elwin: The breakfast club är toppen för brunch ligger dock i east london! Sen måste ni åka till Nothing hills helg marknad och käka nygräddade crêpes!
November 13, 2012

Kajsa: Jag och min man bokade nyss en weekendresa till London! Var grymt länge sen någon av oss var där bara. Restauranger för kvällarna är fixade, men har du tips på sköna kafe'r och lunchställen som tex Harvey Nics? Hejhej
November 12, 2012

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!