Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


NORDIC TALES

Posted in Life
by Emma Elwin on 5 November, 2012

I helgen fick jag äntligen fått ihop lampan som jag fick med mig hem ifrån Köpenhamn från Nordic tales. Just nu har jag den i en vas men jag ska försöka sätta upp den så den kan hänga i köksfönstret. Men de får bli nästa helgs projekt!

I helgen fick jag äntligen fått ihop lampan som jag fick med mig hem ifrån Köpenhamn från Nordic tales. Just nu har jag den i en vas men jag ska försöka sätta upp den så den kan hänga i köksfönstret. Men de får bli nästa helgs projekt!


2 Comments

Instagram: passion4details: Jag tycker den gjorde sig bra i vasen! Unikt och personligt - det gillar jag!
November 6, 2012

Ingrid: Var kommer vasen ifrån?
November 5, 2012

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!