Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


PIZZA NIGHT

Posted in Life
by Emma Elwin on 3 November, 2012


6 Comments

Amanda: Såg så gott ut så lånade receptet och åt också hemlagad pizza! Gillar din blogg jättemycket! Och är avis på ditt jobb! Det är inspirerande att se att det finns så ambitiösa människor som följer sina drömmar, önskar att jag hade samma glöd! :D
November 6, 2012

Sara: Om du ligger mellan 36 och 37 skulle jag välja 37:orna. Ibland får jag köpa 36 men på H&M är det alltid 37 för mig. (Jag har jobbat där i över fem år så jag har hunnit prova en del skor om man säger så, hehe.)
November 5, 2012

Emma Elwin: Åhh jag vet faktiskt inte... provade aldrig skorna! Men om du har ett par andra H&M skor hemma så skulle jag kolla vad du har i dem!
November 5, 2012

Gabriella: Åh så gott det ser ut, nu blir jag sugen på att baka pizza!=)
November 5, 2012

Mimmi: Hej Emma! Jag har en liten fråga... Du som kikat på (och förmodligen fått prova?) MMM kollektionen för HM, har du någon aning om hur skorna är i storleken? Vill så hemskt gärna köpa ett par men har inte möjlighet att komma till butikerna den dagen. Som tur är finns det ju en webshop men jag tycker att det är omöjligt att veta om skor passar när man handlar online! Har minst lika många skor i 36 som 37 hemma så det skiljer ju bevisligen ca en storlek beroende på märke och modell. Vet att jättemånga shoppar skor på nätet och undrar så hur ni gör!? Jag kan ju inte vara ensam om att ha olika storlekar! Man kan ju såklart köpa två par och lämna tillbaka ett men tycker det blir så mycket att lägga ut på en gång. Lite märklig fråga men hade varit jättetacksam för svar!
November 5, 2012

mums: Mer recept i bloggen ;) ser supergott ut!
November 5, 2012

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!