Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


HELLO BELLY

Posted in Style
by Emma Elwin on 16 October, 2012

Alexander Wang, Giambattista Valli, Balmain & Balenciaga. En av trenderna som jag tycker vi kan smygkika på inför våren är den lite kortare överdelen. Den var stor förra våren och kommer som sagt igen i vår. Men för att vara helt ärlig så är jag redan lite sugen på magtröjan. Inte för mycket utan mer […]

20121015-230958.jpg

Alexander Wang, Giambattista Valli, Balmain & Balenciaga.

En av trenderna som jag tycker vi kan smygkika på inför våren är den lite kortare överdelen. Den var stor förra våren och kommer som sagt igen i vår. Men för att vara helt ärlig så är jag redan lite sugen på magtröjan. Inte för mycket utan mer en liten glipa. Ska prova med ett par stora kostymbyxor och en blazer och sen ett par skyhöga klackar på det! Åter kommer med resultatet.


2 Comments

Emma: Ska kolla upp de! Återkommer om jag hittar svar på din fråga!
October 16, 2012

Alva: Hej! Älskar dina sidor i nya ELLE men jag funderade lite på ett par skor från caterpillar/cat som du använt i ett collage! Du hade skrivit att de kostar 899,- men jag hittar bara mycket dyrare alternativ på heppo, brandos, footway och spartoo! Vart hittade du skorna för 899? :) Tack för grymma sidor och minst lika grym blogg!!
October 16, 2012

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.