Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


LEATHER JACKET

Posted in Style
by Emma Elwin on 12 October, 2012


5 Comments

Emma: Hej Stina! Jag använder nästa aldrig fön utan låter håret självtorka! Tricket är att göra inpackning en gång i veckan, var tredje månad gör jag en cellofan-behandling och efter varje tvätt använder jag hårolja i topparna när håret är fuktigt. För att förstärka hårets fall använder jag en locktång och gör hårda lockar lite här och där som jag sen borstar ut och sen sprayar lätt på! Hoppas de var till lite hjälp!
October 16, 2012

Stina: Haha, va roligt, jag skulle också fråga om håret. ha du lite självfall? det har jag och har ungefär samma typ av frisyr som dig men vill försträrka lockarna lite som dina och få din fina glans. (jag gör aldrig nåt med håret men när jag går tillfrisören och de tex fönar det så blir det väldigt glansigt) fönar du och sedan lägger några få lockar eller hur fungerar det? Jag gillar mitt hår men ser lite ut av en hippe och vill få lite mer klass på det utan att klippa page liksom! finaste bloggen, du är SÅ duktig!
October 16, 2012

Anna: Ditt hår är helt fantastiskt! Kan du inte visa hur du får till det så?
October 15, 2012

Linakavestam: Tack för bra blogg. Hur fixar du ditt fina hår?
October 13, 2012

EmelieElisabeth: Grym jacka och väska!
October 12, 2012

Related reading

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.

Style — 25 March, 2021

Make it last x Circulose® Jacket

Seven years into making Make it last, we’ve decided to launch our first product. This jacket is handmade in Laxå with fabric made with Circulose®. 


Style — 16 December, 2020

The Edit: In Times of Boredom

"Inspired by times of boredom and from the urge to create something fun and hope to inspire others."