Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


LINE & JO

Posted in Style
by Emma Elwin on 6 September, 2012

Igår var vi på Line & Jos butiksöppnings för att hälsa de välkommen till Stockholm! I tisdags var vi på Line & Jos butiksöppning och lyckades få med mig de här fina örhänget hem. Josephine har ett med 4 stjärnor som hon haft ett tag som är helt fantastiskt.  Kommer inte riktigt ihåg sist jag […]

Igår var vi på Line & Jos butiksöppnings för att hälsa de välkommen till Stockholm!

I tisdags var vi på Line & Jos butiksöppning och lyckades få med mig de här fina örhänget hem. Josephine har ett med 4 stjärnor som hon haft ett tag som är helt fantastiskt.  Kommer inte riktigt ihåg sist jag hade på mig örhängen till vardags (känner mig alltid som ett troll av någon anledning). Men nu sitter de här tre stjärnorna i ena örat och jag bara älskar de!


5 Comments

Karin: Hej Denise! Line & Jo öppnade i onsdags på mäster samuelsgatan 5, välkommen!
September 9, 2012

Denise: Åh jag som älskar Line & Jo! Vart har dem öppnat sin butik? Står inte på deras hemsida. Tack!
September 7, 2012

Paula: Jag har verkligen SUKTAT efter de där örhängena ända sedan jag såg dem i Josephines blogg för ett x antal år sedan, nu vet jag vart jag ska styra mina steg nästa gång jag åker till Stockholm för de där örhängena är SÅ fina!
September 7, 2012

Maja@Perfectionmakesmeyawn: haha, troll? stylish troll isf! :)) Jättefina örhängen och fantastiska blommor! Trevlig helg! // M
September 6, 2012

Andrea Larsson: Så fina!
September 6, 2012

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

Seven years into making Make it last, we’ve decided to launch our first product. This jacket is handmade in Laxå with fabric made with Circulose®. 


Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.