Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


HORTENSIA

Posted in Life
by Emma Elwin on 2 September, 2012

När jag ska städa lägenheten brukar jag ha som morot att när jag är klar då ska jag köpa en bukett snittblommor. Just nu älskar jag Hortensior! Extra plus för hur länge de håller utan att man behöver lyfta ett finger. De sist nämnda gör mig väldigt glad då jag har de mest ogröna fingrarna […]

När jag ska städa lägenheten brukar jag ha som morot att när jag är klar då ska jag köpa en bukett snittblommor. Just nu älskar jag Hortensior! Extra plus för hur länge de håller utan att man behöver lyfta ett finger. De sist nämnda gör mig väldigt glad då jag har de mest ogröna fingrarna mänskligheten har sett och har på min meritlista dödat ett antal kaktusar…


4 Comments

junesabstracts.blogg.se: Samma här, eller, jag tillåter mig själv bara att köpa snittblommor när det är välstädat i lägenheten. De gör sig inte så bra bland katthår och brödsmulor ändå :)
September 6, 2012

LisaAmelie.blogg.se: Great, det ska jag testa! :) Hade vart så glad om något kunde hålla sig till liv hemma, och det håller inte riktigt att behöva köpa nya blommor flera ggr i veckan
September 2, 2012

Lovisa: så fint med hortensior!
September 2, 2012

B.A: Jättefint!
September 2, 2012

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!