Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


PALM TREES

Posted in Style
by Emma Elwin on 7 July, 2012

Dagarna i Palma har varit fantastiska. Vi solade, åt, fick massage och gick långa promenader. Vi kände oss lite som ny pensionerade 65 åringar. Men det var precis vad som behövdes för nu är jag lugn som en filbunke. Två favoritplagg under resan var denna skjorta från Carin Wester och denna prickiga sjal som jag […]

Dagarna i Palma har varit fantastiska. Vi solade, åt, fick massage och gick långa promenader. Vi kände oss lite som ny pensionerade 65 åringar. Men det var precis vad som behövdes för nu är jag lugn som en filbunke. Två favoritplagg under resan var denna skjorta från Carin Wester och denna prickiga sjal som jag fått av min fina vän Rebecca. Fler bilder från resan kommer senare för nu ska Stella och jag gå och bada!


7 Comments

Rebborg: HEJ Emmis. Jag är allt inne ibland & just idag klickade jag in mig på det här inlägget. FAN VAD FIN DU ÄR HJÄRTAT! Love that scarf!!! Hoppas du mår bra, snart kommer vi hem! LÄNGTAR så, hoppas bara vädret blir bra så att vi kan ha en picknick el middag utomhus. Hör av dig på mailen så vi kan ha lite kontakt innan jag kommer. Orkar inte med Facebook. rebborg@gmail.com Du är bääääääst! Kram R
July 11, 2012

Joy: Fin du är! Är det inte extremt mycket papper man måste fylla i för att kunna ta med sig hunden?
July 8, 2012

Anna: Fin! Vore så tacksam om Mallorca tips. Är på väg dit. Sköna stränder, mysiga restauranger, shopping ja vad so hellst. :) Tack för fin blogg
July 7, 2012

Jenaly Enns: i love this picture and what you are wearing!!! http://jenalyenns.blogspot.ca/
July 7, 2012

Amanda: snygg som alltid, så avundsjuk på dina fina stänger!
July 7, 2012

ROSA WINDT: oh i love your shirt!
July 7, 2012

Sania Claus Demina: men alltså HUR fin?!?!?! ♥
July 7, 2012

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.