Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


MAKING ROOM

Posted in Life
by Emma Elwin on 1 July, 2012

Idag så har vi mest fixat och trixat här hemma. Vi försöker trolla fram med förvaringsmöjligheter och det går faktiskt ganska bra. Har ni några bra tips på hur man trollar fram mer förvaring i en lägenhet?

Idag så har vi mest fixat och trixat här hemma. Vi försöker trolla fram med förvaringsmöjligheter och det går faktiskt ganska bra. Har ni några bra tips på hur man trollar fram mer förvaring i en lägenhet?


14 Comments

Caroline Wiik Litsheim: Vil du avsløre hvor du har fått disse fantastiske drømmefangerene fra? :D
July 14, 2012

http://piffad.se: dör lite smått över drömfångarna, vart kan man hitta sådana fina?
July 8, 2012

Mowgli_94: "låd/skåpförvaring" vit elr färg om man känner för det, högst uppe vid taket längs med en vägg!
July 5, 2012

nina: Hyller høyt oppe langs veggene!
July 3, 2012

Sarah: råkade skriva från en kompisinlogg. Det var såhär jag menade: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20116274/#/70116276 Om man har en 1,20 säng rekommenderar jag mellan 3-4 stycken brevid varandra. Hade dock för mig att det fanns en billigare variant på IKEA, men är annars lätt att hitta på Blocket! Viktigt är dock att skruva ihop dom (har lärt mig av erfarenhet...). Och sedan kan man gömma sånt man inte använder (typ vinterkläder) längst bak och allt man använder längst fram osv. Sjukt bra lösning! Hoppas att jag lyckades förklara lite bättre? Men huvudsakligen: liggandes, ersätter sängben! :)
July 1, 2012

Ance4707: En smart och snygg klädhängare! http://got2get.se/hyllor--forvaring/kladstallning-i-koppar/72329.aspx
July 1, 2012

Viktoria-johansson: Sänglådor!!
July 1, 2012

Marianne: Den enkleste løsningen jeg vet om ihvertfall :) er å rydde og gi bort/kaste ting man ikke har bruk for. I Norge har vi et magasin som heter STUDIO som tar for seg small space living, de har masse bra tips for oss som bor i leiligheter og små hus.
July 1, 2012

johanna: Nina, blev supernyfiken på det här du föreslog, men förstår inte riktigt hur du menar, vilken hylla är det? Och hur kan du förvara grejor om sängen står på den? Kanske bara är jag som är lite trög nu men supersmart lät det iaf och skulle verkligen vilja veta hur du tänkt ut det där :)
July 1, 2012

Nina: du vet dom där bokhyllorna på ikea som man kan ha virkade träkorgar i? om man lägger den ner och har typ tre stycken som sitter ihop kan man ställa sängen på dem: man kommer lite högre upp med sängen (mysigt) och man kan få plats med tre sådana korgar bakom varandra och typ fyra på längden. eller ha som n liggande bokhylla. sjukt fint! och billigt!
July 1, 2012

Christine: Lådor med hjul under sängen!
July 1, 2012

Rebecka: Skokartonger tapetserade med snyggt omslagspapper staplade på varandra och hyllplan på det knepiga stället ovanför alla dörrar, då får man lite mer förvaringsutrymmen snabbt och snyggt!
July 1, 2012

Lisa: Rensa ut skiten! Eller but ut möblerna till sånna med förvaring i. Använd väggarna. Prioritera efter behov: Lagar du inte mat kan du ha kläder i köksskåpen, lagar du mycket mat kanske du kan ha kastruller i garderoben.
July 1, 2012

Malina Arp: Ja mitt första tips är väl att göra sig av med mycket. Jag bruka tänka: har detta en funktion för mig eller betyder det mycket för mig? Om inte så får det åka ut. Annars är väl stora garderober som täcker hela väggen till fördel. Jag kommer skriva en del om just garderobs möjligheter för kläder och skor den närmsta tiden på min blogg www.hippiechic.blogg.se Tack för en inspirerande blogg Emma!
July 1, 2012

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!