Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


SUNDAY DINNER

Posted in Style
by Emma Elwin on 30 April, 2012

Kavaj från Acne. Väskan är från Club Monaco designad av Tommy Ton. Skjortan är från NN07. Pumps från Prada. Jeans från Mih. Igår var jag med familjen på Indian Garden för att fira min fin lillebror som fyllde år i onsdags. Grattis igen lillebror!! Passade på att ha på mig mina nya skor som var […]

Kavaj från Acne.

Väskan är från Club Monaco designad av Tommy Ton.

Skjortan är från NN07.

Pumps från Prada.

Jeans från Mih.

Igår var jag med familjen på Indian Garden för att fira min fin lillebror som fyllde år i onsdags. Grattis igen lillebror!! Passade på att ha på mig mina nya skor som var förvånansvärt sköna. Det är verkligen helt fantastiskt att det börjar bli lite varmare, det är verkligen så mycket roligare och klä sig då.


10 Comments

Emma Elwin: Hej på er båda! Tack för era fina ord! Men det finns verkligen ingen anledning till oro för min del. Mår mycket bra för stunden minus min ganska jobbig pollen allergi som gör att jag inte kan ha smink vissa dagar. Så på bilderna ovanför är jag helt osminkad så det är det skimret som saknas, tyvärr. Ha en fin dag! emma
May 3, 2012

Cecilia: Jag noterar tyvärr samma sak. Lite som Elin Kling - när hon rasade i vikt (var det två år sedan typ?) så försvann hennes skimmer också. Tyvärr är hon lika smal idag och skimret har inte återvänt. Snälla Emma, ta hand om dig, ät och må bra! Det finns massa bra hjälp att få. Kram Ceciiia
May 3, 2012

Ellinor: Så otroligt fin du är! Har skjortan bröstfickor? Så jag vet om det är den jag spanat in. Tack för en toppen blogg!
May 2, 2012

Alexandra: SNYGGT, älskar dina pjäser! www.alexandrastyle.se
May 1, 2012

Anna: Snyggt!!
May 1, 2012

Sunny D: Du är verkligen superduper fin här Emma, men vet inte om det är ljuset eller men du ser trött ut? Innan hade du en ett skimmer som jag inte sett på länge. Hoppas att allt är bra! Soliga hälsningar från Barcelona
May 1, 2012

Emma Elwin: I paris men jag tror du kan beställa det online på pradas hemsida!
April 30, 2012

Mia: Love that bag! http://thediamondsandstuds.blogspot.com/
April 30, 2012

Ivana Stojanovska: så fint! älskar hur du matchar avslapnat, casual med högklackat!!! =))) kram, Ivana ivannascloset.blogg.se
April 30, 2012

Lina: Fantastiskt snygga skor, har du lyckats köpa de i Sverige eller vart?
April 30, 2012

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.