Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


PARIS DAY 1 PART 2

Posted in Life
by Emma Elwin on 17 April, 2012

Efter lanseringen på Crazy horse så gick vi och tog en kaffe. Sen var det dags för lite shopping. Jag bokstavligen sprang omkring. Mumsig chokladaffär. Sen bar det av till hotellet igen. Här har ni mig i min grod-posé i den fina lobbyn på hotell Westin där vi bodde. Och sen upp till hotellrummet som […]

Efter lanseringen på Crazy horse så gick vi och tog en kaffe.

Sen var det dags för lite shopping.

Jag bokstavligen sprang omkring.

Mumsig chokladaffär.

Sen bar det av till hotellet igen.

Här har ni mig i min grod-posé i den fina lobbyn på hotell Westin där vi bodde.

Och sen upp till hotellrummet som hade en fantastisk utsikt.

Det här stod även och väntade på mig vilket var fasligt gott efter en dag på stan.

Snabbts som sjutton bytte vi om och sprang ner till middagen. Här har ni finaste Collan.

Och här Catrin som jobbar på pr-byrån Patriksson som jobbar med bland andra Coca Cola.

Här har ni Frida som det bara strålade om!

Fixade med 70 st bilder från Paris igår som kommer komma upp i olika delar nu underveckan. Nu ska jag till kontoret och jobba järnet efter som jag är två dagar kort även den här veckan… På torsdag åker jag nämligen till Milano!


2 Comments

Magdalena: Vad fina bilder! Nu har jag några frågor som jag hoppas du kan svara på, vet du vars jag kan hitta en väska lik den du har från beyond retro? tröjan från wood wood går den att få tag på nu? och hur knöt du klänningen som du hade på elle galan? funderar nämligen på att köpa en likadan :)
April 17, 2012

Hanna: åh, men vad fina foton! du och collan!! :)
April 17, 2012

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!