Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


PINK ROSES & PERSIAN RUGS

Posted in Life
by Emma Elwin on 4 April, 2012

På vår coffee table finns inga modetidningar utan bara Elle inteiör som är min absoluta favorittidning. Där står även ett doftljus från Ralph Lauren och en riktigt gammal bordständare. Stella älskar den nya mattan och ligger mest och myser på den om dagarna. Här har ni mitt lilla altare med mina parfymer, bilder och smycken. […]

På vår coffee table finns inga modetidningar utan bara Elle inteiör som är min absoluta favorittidning.

Där står även ett doftljus från Ralph Lauren och en riktigt gammal bordständare.

Stella älskar den nya mattan och ligger mest och myser på den om dagarna.

Här har ni mitt lilla altare med mina parfymer, bilder och smycken.

Bokhyllan innehåller allt en bra bokhylla ska göra – böcker och skor.

Sängen som stod i ett hörn står nu vi fönstrerna så nu kan vi titta på stjärnorna innan vi somnar.

Som jag berättade tidigare här i bloggen så möblerade vi om här hemma i helgen. Kan inte annat än älska den här lägenheten just nu, lite extra gör man ju de eftersom det numera bara är hemma och inte hemma/kontor som det var förut. Nästa projekt är att måla om glovet i köket och lämna in hemska kyckliggula skåpluckorna på om målning.


15 Comments

Cecilia: Så fint Emma! Vad är det för svart tejp du använder? Letat överallt efter en liknande.
May 6, 2012

And She Was: Week Fourteen and, Err, Fourteen, 2012 |: [...] *Sel de Mer via Emma Elwin* [...]
April 15, 2012

Isabel: Din blogg är så otroligt fin och mysig, och vilken inredning! Längtar så förbaskat mycket tills jag köper min första lägenhet.. Ha en fin påsk! Kram
April 6, 2012

Sarame Blogg: Alltså din blogg är ju helt klart en av mina favoriter, det är ju liksom en mode- och inredningsblogg i en. Fullkomligt ÄLSKAR hur ni har inrett eran lägenhet och jag får verkligen inspiration varje gång du lägger upp bilder på era rum. Har en sådan svart väckarklocka du la upp en bild på i ett annat inlägg och tyckte att det va supersnyggt när du satt chanel-bandet runt den. Du är ju så bra bara. Så, det jag antagligen vill komma fram till är att säga TACK för en grym blogg. Du är sjukt snygg, din stil är sjukt snygg, du och din pojkvän är så söta, Stella är så. himla. söt. och din lägenhet är väldigt lik min drömlghnt. Hehe, blev världens jag-är-ditt-största-fan-omg-jag-älskar-allt-du-gör-comment, men ta det positivt! xx
April 5, 2012

Magdalena: Var lite osäker på att de va fel klänning men är glad att jag hittat rätt, du var väldigt fin i den på elle galan! Nu är då bara frågan, hur knöt du till klänningen? Du har ju fått den lite kortare där fram oxå med fint fall. Det står ju på lindex hemsida att den är i omlottmodell men det ser de ju inte alls ut som när du har den tycker jag. Tack för hjälpen :)
April 4, 2012

Gabriella: Åh så fint det ser ut!
April 4, 2012

Martina Isabel: dina inredningsbilder är så himla inspirerande!!! men jag har 2 frågor: är det inte svårt att hålla den vita soffan ren? och så undrar jag hur ni gör på natten med fönstrena - har ni rullgardiner? älskar hur du har inrett!!!
April 4, 2012

linnéa: Så himla fint!
April 4, 2012

Karen Sofie: Ah Emma, your decoration is truly amazing - j'adore tout! I'm also curious from where you got the black tape? It makes the different inspiration images come together in a brilliant way, you know..:) Cheers<3
April 4, 2012

isabell: Jag säljer lite smått och gott på tradera just nu: en bombarjacka från Monki, en collegetröja med dinosaurie-tryck från Topshop, svarta loafers i lack från Topshop och två fina spets-bh:ar! Ta en titt vetja! :) http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=846901
April 4, 2012

Emma Elwin: Tejpen är vanlig el-tejp faktiskt! Mattan kommer från Ikea men finns inte exakt likadan då alla var unika men det finns med samma mått. Och visst är det klänningen från Elle galan men jag knöt till den lite annorlunda bara ;)
April 4, 2012

Magdalena: Undrar också vart den svarta tejpen är köpt! Visst var mattan från Ikea eller? Sen undrar jag klänningen som du hade på Elle galan är det denna från lindex affordable luxury http://www.lindex.com/se/dam/affordable-luxury/6747364/Klaenning/?styleId=23565421? Blir så himla inspirerad av att kolla din blogg, tack fina Emma! =)
April 4, 2012

Julie Engel: SÅ FINT!
April 4, 2012

Isabell: så himla fint emma, en riktig dröm! är det en lägenhet som du har köpt? har du något tips när man letar lägenhet i stockholm? hade du fast inkomst när du köpte den så du kunde ta lån eller hur funkar det? jag är eventuellt i köpartagen, men det blir nog i förorten för att månadskostnaden inte ska skena iväg för mycket nu när jag jobbar och studerar om vartannat. kram!
April 4, 2012

Linn: Var har du köpt den där svarta tejpen som håller upp bilderna? Älskar den!
April 4, 2012

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!