Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


BLACK STRIPES

Posted in Style
by Emma Elwin on 3 April, 2012

Tröja, Weekday. Skärp, Saddler och Jeans, Levi´s. Jag är på jakt efter en ny randig tröja då den jag har bokstavligen börjar fall i bitar. Jag vet inte varför men varje gång denna randiga tröja åkt på känner jag mig så trygg, bekväma och mys-snygg. Vad är det med randigt egentligen? Nästa randiga tröja tror […]

Tröja, Weekday. Skärp, Saddler och Jeans, Levi´s.

Jag är på jakt efter en ny randig tröja då den jag har bokstavligen börjar fall i bitar. Jag vet inte varför men varje gång denna randiga tröja åkt på känner jag mig så trygg, bekväma och mys-snygg. Vad är det med randigt egentligen? Nästa randiga tröja tror jag dock kommer bli vit randigt med svart bas!


8 Comments

Fargo: Jag har äntligen hittat en med hög båtrigning och hellång ärm (finns typ ingenstans). Svart bas med vita ränder. Från JC. Använder den jämt!
April 4, 2012

Christine: Cos har flera fina randiga tröjor!
April 3, 2012

Gabriella: Åh, jag får också samma känsla av randiga tröjor=)
April 3, 2012

Louise: Vad lustigt! Stod just och strök min weekdaytröja. Med hål i. Tips på var man hittar en snigg randig ersättare? Tack Emma för en fin och väldigt inspirerande blogg!
April 3, 2012

Jenny: Du er så super fin!
April 3, 2012

Sari: Fint!
April 3, 2012

Levnia: Vi har en hemma från Filippa K, men den har ett år på nacken och vet inte om den finns längre- kanske webbshop om man har tur! helt jävla fantastiskt mjuk och den finns även i svart bas med vita ränder - håller passform gör den också
April 3, 2012

Maria: Kan starkt rekomendera en blå (med vita ränder) från Marlene Birger (Day) som finns i butik just nu. Jag är likadan när det kommer till ränder och har bokstavligen bott i min sen jag köpte den i torsdags :)
April 3, 2012

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

Seven years into making Make it last, we’ve decided to launch our first product. This jacket is handmade in Laxå with fabric made with Circulose®. 


Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.