Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


NEW HAIR CUT

Posted in Style
by Emma Elwin on 21 March, 2012

foto: Mathias Nordgren Så här såg jag ut igår på Ralph Laurens butiksinvigning. Hade tidigare den dagen varit hos min frisör och klippt håret. Var tycker ni? Det blev lite kortare men fylligare! Många har frågat var jag går och just klipper mig så jag tänkte att jag skulle dela med mig om stans bästa […]

foto: Mathias Nordgren

Så här såg jag ut igår på Ralph Laurens butiksinvigning. Hade tidigare den dagen varit hos min frisör och klippt håret. Var tycker ni? Det blev lite kortare men fylligare! Många har frågat var jag går och just klipper mig så jag tänkte att jag skulle dela med mig om stans bästa frisör. Det är underbaraste Hannah K på Corinne & Friends som både klipper och färgar mitt hår.

Klänning, Vera Moda och skor, Zara. Här kan ni se bilden i färg.


15 Comments

Besök på salongen | Corinne & Friends ⎮Blogg: [...] Fina Emma var på besök hos oss för ett tag sedan, läs gärna mer om det genom att klicka HÄR. [...]
April 25, 2012

junesabstracts.blogg.se: Jättefint, klänningen var verkligen fin för att komma från Vero Moda. Väldigt uppiggande färg också. Jag blev medlem där för flera år sedan men blir nu alltid irriterad när jag får sms därifrån eftersom jag aldrig brukar hitta någonting. Ditt hår är skitsnyggt nu, längden passar dig verkligen bra.
March 27, 2012

Marianne: Her var sminken din kjempefin! Fremdeles veldig naturlig men de dramatiske øynene gjorde susen!
March 22, 2012

Linnea: Så fint så!
March 22, 2012

Therese_krave: Magiskt vacker! Dina pumps/boots från Zara, var det länge sedan du köpte dem? Letat på deras sida men finns inte att finna.. MVH, Therese
March 22, 2012

Jenny: You look amazing! Love the dress, make up and hair, everything!
March 22, 2012

Angelika Andric: Jävlar i min låda vad snygg du är kvinna!
March 22, 2012

: Du ser helt fantastisk ut. Ditt har ar helt underbart och du skall aldrig ha annat an lugg!! ;) Alskar dessutom make upen. WOW! www.melbournetime.wordpress.com
March 22, 2012

Alice Bergmann: Wow! Det er kjempefint, og passer deg veldig godt. Nå får jeg lyst på bangs selv..
March 21, 2012

Juliabrodin: Tycker det blev jättefint! Och klänningen du hade var också väldigt fin.
March 21, 2012

Hani: ja så himla snyggt! passar dig perfekt.
March 21, 2012

Sofia: Du är så himla vacker! Man blir så himla star-struck!
March 21, 2012

Maria: Herregud vad snygg du är Emma! Du ser ut som en filmstjärna :)
March 21, 2012

Lisa Wester: Finns klänningen i butik nu? Tyckte den var jättefin!
March 21, 2012

Maria: skitsnygg i håret!
March 21, 2012

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.