Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


PARTY PANTS ON

Posted in Style
by Emma Elwin on 13 March, 2012

Skjorta, Rodebjer. Örhängen & byxor, Marni för H&M. Skor, Din sko. I lördags firade min mamma som har fyllt 60 år. Jag ska passa på igen att säga att jag är så stolt över min mamma som har kommit så långt med allt hon har tagit sig an!

Skjorta, Rodebjer. Örhängen & byxor, Marni för H&M. Skor, Din sko.

I lördags firade min mamma som har fyllt 60 år. Jag ska passa på igen att säga att jag är så stolt över min mamma som har kommit så långt med allt hon har tagit sig an!


11 Comments

Carolina Lönngren: Du liknar en skylt docka på den här bilden…alltså perfekt fin..
March 16, 2012

jennifer: åh Emma. jag måste kommentera nu, den här outfiten är så sjukt fin. själv har jag inte råd med marni kollektionen för h&m. men det spelar ingen roll. jag vill kommentera nu det är dags att skriva hej. du har så fin stil, är vacker och verkar ha sunda värderingar. det är alltid inspirerande att kolla din blogg. med risk att låta som ett freak så vill jag mest bara skriva för att säga hej jag läser din blog att jag tycker du är så himla bra. /jennifer
March 13, 2012

Josefin: Vad gör din mamma för något? Blir nyfiken! Hur ser din familj ut? Har du växt upp med helsyskon och mamma och pappa? Kram!
March 13, 2012

Emma Thuresson: när kommer resten av frågestunden?
March 13, 2012

elin: vad gör din mamma? :)
March 13, 2012

Emma Elwin: 34 tror jag det blev!
March 13, 2012

Emma Elwin: Jag köpte inte lack jackan men en annan jacka... :)
March 13, 2012

ina: Måste även fråga vilken st du har i byxorna? De ser verkligen härliga ut på dig.
March 13, 2012

Ina: Super!!! Köpte du även jackan i lack och i vilken st????? Tacksam för svar
March 13, 2012

Sari: Jättesnyggt, älskar byxorna!
March 13, 2012

aazl.blogg.se: SNYGGT...längtar tills min Marnitunica dimper ner på posten. Vad starka och fina färgerna såg ut!
March 13, 2012

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.