Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


TOP N° 1

Posted in Style
by Emma Elwin on 15 February, 2012

Shirt, Zara. Belt, Beyond retro. Jeans, Levis ID curve. Så här har jag sett ut idag, men liknar just nu mer är allt detta övertäkt med 20 stickade tröjor, 14 sockor, 5 jackor och Moon boots. Jag ska nämligen ge mig ut i detta helvetes-väder för att plocka de sista för morgondagens plåtning. Brrr säger […]

Shirt, Zara. Belt, Beyond retro. Jeans, Levis ID curve.

Så här har jag sett ut idag, men liknar just nu mer är allt detta övertäkt med 20 stickade tröjor, 14 sockor, 5 jackor och Moon boots. Jag ska nämligen ge mig ut i detta helvetes-väder för att plocka de sista för morgondagens plåtning. Brrr säger jag bara. Det här är förresten den första toppen jag köp efter jag gav mig själv uppdraget att köpa 5 st klassiska överdelar. Så för 99 kr på Zaras rea blev den här min.


15 Comments

Johann: Hej Emma, skulle bli väldigt glad om du berättade vilken zara du fyndade den på? Med vänlig hälsning, Johanna
February 17, 2012

Gabriella: Åh så fin du är! Underbart bälte och finfin skjorta=)
February 16, 2012

Malin: Sjukt snyggt! Måste nog gå på jakt efter den där skjortan... http://tastebyme.blogg.se
February 16, 2012

Annika: Vad fint att styla skjortan med grå jeans, det ska jag testa själv:)
February 16, 2012

Sandra: Superfint! Jag har också en jeansskjorta som jag älskar och har jag ingen aning om vad jag vill ha på mig så tar jag den och det funkar ALLTID! Kram S
February 15, 2012

EmelieElisabeth: Inte illa för en hundring - riktigt snygg faktiskt!
February 15, 2012

Ellen: Så fint! Ser dig som riktig stilförebild :) skulle du inte kunna göra ett inlägg om hur du lägger make? Ser alltid så naturlig och fräsch ut, som vi alla vill åt!
February 15, 2012

sofia: Nice pic! You fit very well in the more androgynous look. Makes me want to wear that type of style in a more extreme way than I myself currently do...great inspiration!
February 15, 2012

sofia: vilket fint hår du har :)
February 15, 2012

Emma Elwin: I think it's vintage :(
February 15, 2012

Petra: Ville bara säga att jag uppskattade verkligen ditt inägg om din hälsa. Det är så lätt hänt med de krav man kan sätta på sig själv att faktiskt inte märka något själv och definitivt något jag bör se upp med i framtiden. Jag är glad att du mår bättre!
February 15, 2012

Catindreamland: amazing belt!!! its from beyond retro but not sure i found it in their webshop, went through all their belts so I must have missed it or it is not sold online? let me know cuz I love it and I want it!
February 15, 2012

Sari: Fining!
February 15, 2012

amanda r: åH SÅ snyggggggt
February 15, 2012

johanna: åhhh så himla snyggg!
February 15, 2012

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.