Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


GOLD WAVE

Posted in Style
by Emma Elwin on 9 February, 2012

Back bilderna får vänta lite till då jag precis bokade en plåtning till nästa torsdag och nu har en miljon saker att fixa. Men vi har tid för en lite guldring, eller hur? Den här satt på Ann-Sofies finger när hon visade kollektionen och får mig att tänka på en våg av guld.

Back bilderna får vänta lite till då jag precis bokade en plåtning till nästa torsdag och nu har en miljon saker att fixa. Men vi har tid för en lite guldring, eller hur? Den här satt på Ann-Sofies finger när hon visade kollektionen och får mig att tänka på en våg av guld.


6 Comments

Adhibition: Snyggt!! Blev du inspirerad här: adhibition.tumblr.com måntro?
February 9, 2012

Anna: Hej Emma! Älskar din blogg, du har en så cool stil :) Jag undrar om du köpte skinnjackan Nova från Rika? Var inne på Riddargatan 12 idag och de har den! Jag beställde dock min på nätet. Den är så sjukt snygg! :) Kram ha en bra kväll :)
February 9, 2012

Annika: Lina: instämmer, jag har varit i alla Sthlms åf, ringt, mailat dammsugit nätet - finns ingenstans. Emma har antagligen fått ett pressprov som ingen har köpt in. Om någon vet var det finns vill vi veta.
February 9, 2012

Lina Frödell: För ett tag sen skrev du ett inlägg om ett glitter nagellack. Det var silver eller guldglittrigt har jag för mig med glitterkorn i olika storlekar. Nu är jag på jakt efter ett eget och undrar vart du hittade ditt? Det är det finaste jag sett hittills!
February 9, 2012

Andrea: Så snygg!
February 9, 2012

Hanna: åh, älskar guld, så snyggt!
February 9, 2012

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.