Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


GOLD WAVE

Posted in Style
by Emma Elwin on 9 February, 2012


6 Comments

Adhibition: Snyggt!! Blev du inspirerad här: adhibition.tumblr.com måntro?
February 9, 2012

Anna: Hej Emma! Älskar din blogg, du har en så cool stil :) Jag undrar om du köpte skinnjackan Nova från Rika? Var inne på Riddargatan 12 idag och de har den! Jag beställde dock min på nätet. Den är så sjukt snygg! :) Kram ha en bra kväll :)
February 9, 2012

Annika: Lina: instämmer, jag har varit i alla Sthlms åf, ringt, mailat dammsugit nätet - finns ingenstans. Emma har antagligen fått ett pressprov som ingen har köpt in. Om någon vet var det finns vill vi veta.
February 9, 2012

Lina Frödell: För ett tag sen skrev du ett inlägg om ett glitter nagellack. Det var silver eller guldglittrigt har jag för mig med glitterkorn i olika storlekar. Nu är jag på jakt efter ett eget och undrar vart du hittade ditt? Det är det finaste jag sett hittills!
February 9, 2012

Andrea: Så snygg!
February 9, 2012

Hanna: åh, älskar guld, så snyggt!
February 9, 2012

Related reading

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.

Style — 25 March, 2021

Make it last x Circulose® Jacket

Seven years into making Make it last, we’ve decided to launch our first product. This jacket is handmade in Laxå with fabric made with Circulose®. 


Style — 16 December, 2020

The Edit: In Times of Boredom

"Inspired by times of boredom and from the urge to create something fun and hope to inspire others."