Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


BACK

Posted in Style
by Emma Elwin on 8 February, 2012

De fantastiska färgerna får mig att tänka på hallon, jordgubbar & lemon curd. Woho! Hittade precis ett minneskort som jag trodde jag tappat bort och hittade massa fina bilder på det från när Ann-Sofie visade Back kollektionen i höstas. Älskar verkligen vart enda plagg, för att inte tala om färgskalan. Kommer upp lite fler bilder […]

De fantastiska färgerna får mig att tänka på hallon, jordgubbar & lemon curd.

Woho! Hittade precis ett minneskort som jag trodde jag tappat bort och hittade massa fina bilder på det från när Ann-Sofie visade Back kollektionen i höstas. Älskar verkligen vart enda plagg, för att inte tala om färgskalan. Kommer upp lite fler bilder på Back snart för nu ska jag iväg och kolla på en lokal. Väldigt spännande…


3 Comments

Gabriella: Fint o inspirerande!
February 11, 2012

Nannabjerenius: emma jag tycker du är helt underbar. din stil och dina inlägg är en inspiration för mig. du är det första jag läser när jag hamnar framför datorn. du har en härlig blandning mellan mysig och elegans så kör på som du alltid gjort. du är awesomeness!!! tack tack.
February 8, 2012

ediot: vad mycket snyggt. älskar ann sofie back's kläder.
February 8, 2012

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.